deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaşlar bu ırc degıstırmek için ne yapmalıyım? teşekkürler[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 2kc alman gerekio bildiim kadarıyla (knight cash)[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 #irc/kanaldeğiştir =P Bilenler yardım eder şimdi, ya da arama yaparsın.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Orijinal metin, Name Change and Nation Transfer Available!!! - 11/24/2005 9:59:22 AM For Name Changes (1,500 Knight Cash), please email [email protected] and include your account name, character name and server and also the new name you wish to have. Upon review of the e-mail the GM will contact you with approval. Please include the server name in the subject line. For Nation Transfers (2,000 Knight Cash), email to [email protected] your account name, character name and server. However, not all nation transfer requests will be accepted. Only a select few will be allowed to transfer pending the statistical balance of the specific server. Please include the server name in the subject line. Türkçesi (Dilimin Dönüğü Kadarıyla) İsim Değiştirme: 1500 Knight Cash karşılığında yapılacaktır. İsimlerini değiştirmek isteyen kullanıcılar [email protected] e-posta adresine mail yollayacaklardır. Mailin İçeriği: -Account Adı -Karakterin adı -Server -Yeni Nick Yazılacaktır. Irk Değişimi: 2000 Knight Cash karşılığında yapılacaktır. Bunda da [email protected] adresine e-posta gönderilecektir. Postanın İçeriğinde -Account Adı -Karakerin Adı -Server yazılacaktır. Yanlız Irk değişimi Her zaman olmayacaktır. Sebebi ise Serverdaki dengeden kaynaklanır. Eğer bir sorun olmayacaksa Irk değişimine izin verilir.. Bu asıl yazdığım yazı başlık kötüydü ondan aramada bulamazsın [signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 30 Aralık 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Theridone tarafından 30 Aralık 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok teşk . peki bu 2000 cash i 2tane bronze premium la kurtarırmıyım ?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: deftonez, 30 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: cok teşk . peki bu 2000 cash i 2tane bronze premium la kurtarırmıyım ? iki tane gold kurtarır bronz asla xD[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bronze = 0kc gold lazm galiba...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nasıl? tam anlamadım ama, 2000 kc sanırım 15 $[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 30 Aralık 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 15$ mı ırk degıstırme sımdı ?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 tam olarak değil ama o civarlarda..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 değiştirmeyi düşünüyorum valla.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : We Are Back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 değiştir ama unutma hemen değişmez. 1 hafta falan sürer. The_sTRom olsa o söylerdi. O denedi sanırım..[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) [Bu mesaj Theridone tarafından 30 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bana düşünmekle kalacaksın gibi gelioda neyse zor yani bide cypher hhhm...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar