Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

skyturk iron maiden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yada hiç uğraşmayın çoktaaaaaaan bitti[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 23 August 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
topici açtığımda devam ediyodu[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Mesaj tarihi:
imza karizmanı yerle bir etti yalnız :D[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Mesaj tarihi:
bak dur cvp verdm imzamda adama :O
O kadar zalagim ki cıkıs yapmadan kalktim onlden allahtan Maxi farketmiş .

Aptal maxi ben cıkıs yapmıorum o makineden zaten kafede bitek ben takılıom paticige ve o makineye ben oturuorum..

[Bu mesaj aente tarafından 23 August 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehehe[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
  • Yeni Oluştur...