shapshal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Bloodhoof (EU) serverında Dwarf Warrior'lı accountumu satıyorum. Level 42'ydi sanırım son bıraktığımda.Ram falan almıştım,eşyaları da iyi. Oyunun kutusu,el kitabı vesairesi herşeyi eksiksiz ve tertemiz. Kesin bi fiyat söylemiyorum ama tekliflere açığım, acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. [signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu [Bu mesaj shapshal tarafından 28 Aralık 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şöyle yukarı taşıyalım konumuzu :P[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lpeyonder Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Heveslenmeyin beyler, ben aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar