MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Playerlar: Zergling [Protoss] Platon [Protoss] Anathema [Protoss] MyDyingBride [Protoss] (Ben =)) Ovchinnikov [Zerg, yanlislikla yapilan bir secim =)] Diehuman [Protoss] Takimlar: [MPA]: MyDyingBride, Platon, Anathema vs [DZO]: DieHuman, Zergling, Ovchinnikov Ufak Ayrintili Sonuc =): Once Ovchinnikov'un ciliz rush denemeleri sonrasi Anathema'nin imparatorluk deviren ordusu karsisinda Ovchinnikov'un bisi yapamamasi ve elenmesi, daha sonra Zergling'in Anathema'ya "hayvani" saldirisi ve Anathema'nin elenmesi, cok az sonra MyDyingBride ve Platon is birligi ve elbette ufak bir stateji ortalikligi ile Zergling'in bertaraf edilmesi, en sonunda Diehuman'nin direnmesi (oyunu oynarken Diehuman, savunmasinin 700 Carrier'a dayanacagini iddia etti =)), en nihayi sonuc olarakta; MyDyingBride ve Platon'un Diehuman'ida bitirerek Victory yazisini gormesi =) Saygilar Sevgiler Bizden.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hehe beni sattınız oyun oynucam diye =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 apar topar yaptik zati karman curman oldu, sularda kesildi =P bahane yok anasini sataim =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 euaha olm ben tam protos yapacaadım ki DieHuman ın Çat die ok a basması sonucunda dumura ugradım :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Anaaa, bi dakka ya benim niye haberim yok beyler yuh ya,ne zaman yaptınız hemen tekrarlayalım,ben oynayacak adam bulamıyorum be,bu arada hangi kafeye gidiyosunuz,ben bi sibelde var biliyorum starı? Ama hemen tekrarlayalım,hatta gaza geldim bu hafta sonu yapalım bizim arkadaşta gelicek,sabahtan akşama kadar oynarım valla [Bu mesaj Agmahan tarafından 23 Aralık 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 eheh olur biz Western deiz.Ordada var sc ve orda yaptik.Yine tekrarlariz.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bende oynasam mı =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ula bende gelirim yaparız la bi ara da bu ne böyle Protoss herkes biriniz terran olur protoss biri çalar 5 ırk olurdunuz[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Western nerde ya,valla beyler star deyin ben gecenin köründe bile gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 western, yazicioglu sinemasinin araliginda baya bi assagiya kopartiosun ve devamli sola bakiosun.. elbet goreceksin =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha bu kadar yuzsukluk mu olur ?[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 neymis yuzsuzluk olan ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hakkaten beyler böyle bi organıze olsak ben şöle sağlam gaza gelsem yine sabah akşam star oynasam ne zamanlar oluyosunuz westernde?Bodozlama gelsem bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Benden habersiz bi organizayson huh?!! Gırrrrr!!![signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 huhhh!! bu bir) ozenti.. bu iki) yanimizdaydin zaten film almaya geldin ya o gun kerkenez[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 1:O oynanılmış bir imza! 2:Hadi ya öle mi. =D[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bir) evet iki) evet üstü evet[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @Rabbit kıvır sağdan soldan =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling [Bu mesaj Zergling tarafından 26 Aralık 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Ya olm lem ben bunu başka sandım..Eheeueu =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 hadiiii ordan hadiii[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 haha =))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hey gidi gunler . eskiden biz taa gorukleden sibele sc cs oynamaya gelirdik . bir ara cok hirs yapmisti sibel tayfasi bize ama biz her oyunda her daim gosuyduk eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 :) Bilmez miyim ya,biz jedi kafeye takılırdık, oraya gelen tayfa zaten ultima,starcraft,quake falan oynardı,Allie fortress oynamak 4vs4 falan süperdi ya. Bu arada benim soru kaynamış,oynayalım diyorum.Ne zamanlar kafede oluyorsunuz yada nasıl yaparız,benim ekip bıraktı star oynamayı çok istiyorum o yüzden oynamayı Haydi Bursa Stara!!! (Bu da sloganımız olsun bari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 subat sonu gibi bursada olacam ben sc odakli bir organizasyonda yer almak hosuma gider . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 @huun; organize ederik onu sen gel yeter.. =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar