Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa Dostlar Arasi StarCraft Hedesi

MyDyingBride

Öne çıkan mesajlar

Playerlar:
Zergling [Protoss]
Platon [Protoss]
Anathema [Protoss]
MyDyingBride [Protoss] (Ben =))
Ovchinnikov [Zerg, yanlislikla yapilan bir secim =)]
Diehuman [Protoss]

Takimlar:
[MPA]: MyDyingBride, Platon, Anathema
vs
[DZO]: DieHuman, Zergling, Ovchinnikov

Ufak Ayrintili Sonuc =):

Once Ovchinnikov'un ciliz rush denemeleri sonrasi Anathema'nin imparatorluk deviren ordusu karsisinda Ovchinnikov'un bisi yapamamasi ve elenmesi, daha sonra Zergling'in Anathema'ya "hayvani" saldirisi ve Anathema'nin elenmesi, cok az sonra MyDyingBride ve Platon is birligi ve elbette ufak bir stateji ortalikligi ile Zergling'in bertaraf edilmesi, en sonunda Diehuman'nin direnmesi (oyunu oynarken Diehuman, savunmasinin 700 Carrier'a dayanacagini iddia etti =)), en nihayi sonuc olarakta; MyDyingBride ve Platon'un Diehuman'ida bitirerek Victory yazisini gormesi =)

Saygilar Sevgiler Bizden.. =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

euaha olm ben tam protos yapacaadım ki DieHuman ın Çat die ok a basması sonucunda dumura ugradım :P[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

Anaaa, bi dakka ya benim niye haberim yok beyler yuh ya,ne zaman yaptınız hemen tekrarlayalım,ben oynayacak adam bulamıyorum be,bu arada hangi kafeye gidiyosunuz,ben bi sibelde var biliyorum starı?

Ama hemen tekrarlayalım,hatta gaza geldim bu hafta sonu yapalım bizim arkadaşta gelicek,sabahtan akşama kadar oynarım valla

[Bu mesaj Agmahan tarafından 23 Aralık 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:) Bilmez miyim ya,biz jedi kafeye takılırdık, oraya gelen tayfa zaten ultima,starcraft,quake falan oynardı,Allie fortress oynamak 4vs4 falan süperdi ya.

Bu arada benim soru kaynamış,oynayalım diyorum.Ne zamanlar kafede oluyorsunuz yada nasıl yaparız,benim ekip bıraktı star oynamayı çok istiyorum o yüzden oynamayı

Haydi Bursa Stara!!!
(Bu da sloganımız olsun bari)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...