Matis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Merhabalar; Street Fighter III: New Generation u çalıştırabilen var mı? [Bu mesaj Matis tarafından 26 Aralık 2005 08:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yok canım dahada bi5sene çalıştıramyız. belkıide bizim çocuklarımız oynar. bi program wardı sanki ama impact die.ama oda xp de çalışmıor. ve o programda yalan olucak gibi[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 İmpact ile emüle ediliosa bu oyun kullanacağınız emülator zinc olmalı. zinc normalde ms-dos ta çalıştığı için windowsa uyarlanmış bir pluginide mevcut. valla ben kullanıorum zinc emusunu. Street fighter xp 2 plus vs. gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliorm. ha birde dreamcast içinde olabilir o new generation. emin deilim cünkü street fighter 3: thidr strike sürümü cıktı ve dreamcast için. o yüzden dreamcast emusuna ihtiyac duyulabilir.[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ha bu arada Bu oyunlar CPS3 sınıfına giriyor. ve CPS3 serisindeki oyunlar yanlızca dreamcast ile oynanabiliyor. yani dreamcast emusu bulmak gerek...[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende var dreamcast emusu! street fighter third strike ı oynayabiliyorum. fakat new generation çalışmıyor. bir çok forumda da kimse çalıştıramamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 dreamcast'in emulatoru ile çalışıyorda nedir o ya acaip yavaş oynanacak gibi değil.[signature][hline]Herşey bir ağaç ile başladı... http://www.Thebegining.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Dux, 30 Aralık 2005 03:17 tarihinde demiş ki: dreamcast'in emulatoru ile çalışıyorda nedir o ya acaip yavaş oynanacak gibi değil. en az 1gb ram lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar