BALTA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hackshieldi yüklüyorum ve oyuna giriyorum.ekranıma ilk gelen k2 present felan gibi şirketin ismi felan görünüyor.onların bitmesini ve ID ve şifremi girceğim yerin gelmesi bekliyorum ama bir türlü gelmiyor.bakıyorum program yanıt vermiyor sonlandır diyorum ve çıkıyorum.2 dk sonra knightonline exe hatası veriyor. şimdi bu yeni patchden dolayımı kaynaklanıyor yoksa problem benim makinamdamı ??[signature][hline]nick: :::BALTA::: server: cypher lvl:60 job:archer clan: Theliberty np: one be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 baba sende mi yaa bunun için 2 tane konu açıldı onları oku tmm.[signature][hline]Nick: Nick Yok Class: Sınıf Yok Server : Gerçek Hayat Clan: Kendi Arkadaşlarım LvL: 00 Np: Kim Takar NP'i Oyunu Bıraktım Hatta Char'ı Kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oraları okudum benim sorunum farklı ben patch'i yükledim,patchle ilgili bir problemim yok benim yüklemek indirmek gibi... benim problemim hackshieldi yükleyip oyuna girdikten sonra programın yanıt vermemesi. bu patch yüklemeden önce böyle bir problemim yoktu. sorun bundanmı kaynaklanıyor bunu öğrenmek istiyorum ?[signature][hline]nick: :::BALTA::: server: cypher lvl:60 job:archer clan: Theliberty np: one be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkvayne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 aynı sorun 1313 ü yükledikten sonra bende de başladı program yanıt vermiyor!!!bi çözüm lütfeeen!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar