ilkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bu oyunu oynamak için 1yıldır bekliyordum ama kurdum mouse ekranda izler bırakarak çalışmaya başladı ve mouse yi hareket ettirirsem oyun hatırı sayılır derecede yavaşlıyor ne yapmam gerekir ? yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 İlk bakışta ekran kartıyla ilgili bir probleme benziyor ama belli de olmaz. Sistem özelliklerini, işletim sistemini ve oyununun sürümünü yazabilirsen iyi olur. Şimdilik sana birkaç çözümde bulunmaya çalışıyım: 1) İlk başta oyunun çözünürlüğünü ve grafik ayarlarını düşürmeye çalış. Hatta oyun sırasında chat mesajı bölümüne ##trace fps yaz, bakalım nasıl sonuçlar alacaksın. 2) Configure programını aç ve Enable Hardware Mouse seçeneğini kaldırmayı dene. 3) Mouse ve ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene. 4) Oyunun son yamasını(Şu an 1.31) çek. Şimdilik aklıma bunlar geliyor. En başta yazdığım gibi sistem özelliklerini yazabilirsen belki daha iyi bir çözüm bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 geforce 2 mx400 64mb. (detenator 41.09) p3 550mhz 128ram Zaten 1.30 hiç çalıştırmıyordu. 1.31i yükledim öle açıldı. Nese sanırım kısmet deilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilkan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ama enable hardware mouse işe yaradı çok teşekkür ederim. Nihayet ağız tadıyla nwn oynayabileceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar