256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Cypher'de oynayan human arkadaşlara soruyorum bu adam kimdir? Nerede ve nasıl kasmıştır elindeki o +8/+9 raptoru nasıl yapmıştır.Bir bilgisi olan var mı? Bu adam legal ise ben illegal biriyim.[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Cypher da böle bi konuya kafa mı yoruyosun? Yoksa sen hala cypher da legal mi oynuyosun??[signature][hline]Ağzimı yormadan,oynatmadan konuşabildiğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Graveyard, 30 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: Cypher da böle bi konuya kafa mı yoruyosun? Yoksa sen hala cypher da legal mi oynuyosun?? +1 :D[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 jayarajı bildiğimden beri estlanda 3 kişilik party yapar.uruk blade keser tabi kospla keser herhalde 70 olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 nogay sen cyperdaydın dimi[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu kospla olacak birşey değil.İtemler de kospla oluyorsa ben 1-2 senelik kosp alayım Belki +10/24 Shell Set +5 Unique takı +10/100 Raptorum olur kosp sayesinde.[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 evet..ama artık ne cypher ne ko :D imza pls[signature][hline]Knight OFFline artık :D sieeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 anlıyorum imza atlatigue:D[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adam her türlü olayı biliyor demekki. sağlam dupe yapmıştır,bu kadar basit diyecem ama. wipe dan sonrada o ıtemlar kaldıysa bişe diyemiyecem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cypher da onun gibi bicok char war.. ama şahsen ben onu hiçbi apos party sinde gormedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Daha neler neler var oyunda. Cypher Sux Cypher'de oynayanlar da Sux oldu artık :D[signature][hline][b]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Sonunda 256'ma kavuştum mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 adam turk sor gir oyuna xD ama lvl 70 full shell +8 raptor +8 jewels leri bilmiyom[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar