biko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 msnim hacklendi ve baska biri kullanıo,msn hesabımı nasıl iptal ettirebilirim var mı böle bi şey??[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 forumda vardı bı arama yapayım[signature][hline]Geç gençliğimin en güzel günleri Unutmak için içerim şarabı Acı mı? öylesi gider hoşuma Bu acılıktır ömrümün tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şifren değişmeden hotmail hesabından şifreni değiştir. Değiştirdikten sonra msn e bağlan düşer hackleyen ztn başka bi yerden oturum açılınca aynı msn adresin..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hackleyen adam şifreyi ve gizli soruyu değiştirmiştir Alternative mail varsa onuda silmiştir muhtemelen bundan sonrada pek bi şansın kalmaz sanırım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 şifreyi fln herşeyi degiştirmiş[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Zor o zmn bende fazla bilmiyorum bu konu hakkında pek yardımcı olamıyacağım... :([signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Belli bir süre kullanılmayan free hotmail hesapları siliniyor. Bu şifreni çalan işsiz güçsüz de bir iki güne senin hesabına login olmaktan sıkılacağından, beklersen o silinme süresini yeniden aynı email adresini alabilirsin takip ederek. Ben bu şekilde email adresini geri almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 email atıp sorulan soruları cevaplayarak bişiler yapılıyordu, bi arama yap msn hack diye birileri anlatmıştı bi başlıkta.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu sitenin msn güvenlik kısmına bi göz at türkçe bi forum ama baya bişiler bulabilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yyaa int kafeye gidince fln Ara'dan Hack yazın..hack programı dolu oluyor..Bir önlem bu sadece[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rufus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hacklediyse gitti real an tanıdıklarına söle engelleyip silsinler yoksa onları da hackleyebilir ama bence acemidir cunku normal bi hacker kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=hotmail ]Hotmail sifrenizi Caldirmak istemiyorsanız Daha asagida anlattigim seyleri bir okuyun. ADIM ADIM Anlattım .. Hotmail.com 'a gir. kullanıcı adını yazdıgın yerde SAG ustte YARDIM (help) yazıyor ona bas. Yeni bir explorer penceresi acılacak. Ekranın en sagında acilan bu pencereden En asagida Lutfen bize basvurun yaziyor onu seç. (eger yoksa arama bolumunde bir arama yapin geliyo) Yeni bir sayfa daha acilacak. ===>> http://support.msn.com/eform.aspx?productKey=passport&page=support_home_options_form_byemail&ct=eformts Turkce Destegi olmadigi icin ingilizceyi secmek gerekiyor. Eger internet Explorer kullaniyorsaniz ingilizceyi secsenizde O sizin turkiye oldugunuzu bildigi icin Turkce sayfayi getirmeye calisacaktir. Firefox kullanin ya da adres satirinin en basindaki tr. yazisini silin. KARSINA GELEN formu tam olarak doldur. Tam oturum açma adı : Sifresi calinan email. Yanıtın hangi e-posta adresine gönderilmesini istersiniz? halen kullanmakta oldugun her hangi bir email adresini yaz. (yahoo,gmail,hotmail vs.) acilir menuden sırasıyla 1. yi 1.yi ve 1.yi secebilirsiniz. Reset password by sending email Alttaki Metin Alanı kısmı cok onemli. buraya ingilizce olarak Eskiden bana ait olan [email protected] adresi HACK lenmistir. bu yuzden bu email adresi icin Bana yeni bir sifre gondermenizi istiyorum. ilgilendiginiz icin sagolun. ([email protected] was My .NET account. but it's hacked. Please new password send to me.) ingilizcem cok iyi degil ama. buna benzer bisey veya daha iyi bir anlatım olsa daha iyi olur. Yaz ve gonder. Bir kac saat icinde(bazen 20 dk.) bir email gelecek. Şu bilgileri istiyor olacak emailde. ADI soyadı dogum tarihi ulke Sehir Posta kodu Kayıt olus tarihi (emailini aldıgın tarih) En son ne zaman emiline girdin Eski Sifrelerin Eski Gizli Soruların Eski gizli sorularının cevapları emaile klasor olusturdun mu? isimleri nedir? IP adresin (www.whatismyip.com dan bakabilirsin) [/spo][signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 daha once ben ole bi topic acmıstım ama bakmaya üşeniyorum şimdi:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ahanda senin için arastırdım degerimi bil:D https://accountservices.passport.net/adresinde sol tarafta bulunan "Hesap Hizmetleri" isimli bağlantıya tıklayıp giriş yaptıktan sonra "Müşteri Hizmetleri"ne tıklayarak hesabını kapatabilmeni sağlayacak bağlantıyı görebilirsin [Bu mesaj unac tarafından 30 Aralık 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar