Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

My chemical romance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süpery a grup hele helena sarkısı cok hosuma gitti ya.Topic açışlmıştı gerci 1 yıl hedesi yüzünden mesaj atamadım :D yeni topak açtım bende. :)

Clementine saolsun (şimdi ki nicki Nancy) gösterdi :) süper ya[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
Mesaj tarihi:
offspring mi? NE alaka yaw? cok alakasız ;D bence birbirine gruplar... Offspringin ilk halini bilirim ben beaa... Yaş Hmm... ilk okul 4 e giderken dinlerdim offspring :D[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi.
Mesaj tarihi:
punk galiba ?
Helena'nin sarkisi pek hosuma gitmese bile , klibini begenmistim .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki:
''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Mesaj tarihi:
The Ghost of You en ii parçaları bence, genelde idare eder şarkıları dinlenmicek kadar kötü deil. Under Pressure coverları güzeldir.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
İndierock bukadar ıı anlatılır gercekten bence cok kotu bı muzık turu araa cıkıo ıı sarkılar.sımdı bunlar dunya capında populer mtvde rock denınce bunlar akla gelıo.bir donemler neydı yahu muse-korn-limp bizkit(ılk zamanları) tool vs calardı.yanı kalite cok dusdu bence.bu bırılerı tarafından yaratılmıs ınsanların yaptıgı muzıktir.goz altlarına cektıklerı kalemden tutunda yazdıkları soze kadar kontrol altında bu adamlar.bence cocuk grubudur m.c.r.
  • Yeni Oluştur...