-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Süpery a grup hele helena sarkısı cok hosuma gitti ya.Topic açışlmıştı gerci 1 yıl hedesi yüzünden mesaj atamadım :D yeni topak açtım bende. :) Clementine saolsun (şimdi ki nicki Nancy) gösterdi :) süper ya[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bi tek Helena'yı dinledim, ii galiba ya.Ama MxPx veya öffspring diorum ben =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 offspring mi? NE alaka yaw? cok alakasız ;D bence birbirine gruplar... Offspringin ilk halini bilirim ben beaa... Yaş Hmm... ilk okul 4 e giderken dinlerdim offspring :D[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sonadan şaşmışın demekki.offspring iyidir =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben de burdan "öffspring - why dont you get a job" dinleyin diorum.Çok eğlenceli bi şarkı =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Diandra the Night-Elf / Paticik FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 punk galiba ? Helena'nin sarkisi pek hosuma gitmese bile , klibini begenmistim .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 The Ghost of You en ii parçaları bence, genelde idare eder şarkıları dinlenmicek kadar kötü deil. Under Pressure coverları güzeldir.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Helena guzeldir..[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Indie rock dediğimiz bir müzik ya..Kız rockı yani :p[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İndierock bukadar ıı anlatılır gercekten bence cok kotu bı muzık turu araa cıkıo ıı sarkılar.sımdı bunlar dunya capında populer mtvde rock denınce bunlar akla gelıo.bir donemler neydı yahu muse-korn-limp bizkit(ılk zamanları) tool vs calardı.yanı kalite cok dusdu bence.bu bırılerı tarafından yaratılmıs ınsanların yaptıgı muzıktir.goz altlarına cektıklerı kalemden tutunda yazdıkları soze kadar kontrol altında bu adamlar.bence cocuk grubudur m.c.r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar