Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cm4 kazaa dan indiren varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dalga mı geçiyonuz abi
biz 56k ile yarım saatte bi mp3 zor indiriyoz
adamlar cm4 falan diyo[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki:
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Mesaj tarihi:
öncelikle sakin ol
:hrr:---->:D
sonra da
git bi kopya cdciden 2.5 milyona al.
ne beleşçisiniz abi[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi
Mesaj tarihi:
ayrıca 64kb kablo ile bi saatte (eger adam gibi indirirsen 10kbps ile falan) 40mb indiriyosun. oyunun 280mb falan olduğunu düşünürsen 7 saat sürer. Çok değil. Neyse.

Ps: Durduk yere çok parlamışım pardon. :)[hline]WtF!?!?!
Mesaj tarihi:
tamam işte abi göçertmeyin kablomuz yok diye :)
yok ankaranın göbeğinde öyle bi teknoloji yok kafayı yicem
7 saat az mı sence[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
Mesaj tarihi:
ya abi sende haklısın da aldık beta çıktı. patch yapılmıyo oyun ocakta bitiyo. ondan zaten arayış. bi daha alıcam yine çıkcak beta/demo bişiy çıldırcam. :)[hline]WtF!?!?!
Mesaj tarihi:
içinde türkçe patch olanlardan al
betaya türkçe patch yapmaz kimse sanırım
bi de kazaa kullanıcılarındaki zekayı anlamıyorum
niye fake atıyosun ki insanlara[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
  • Yeni Oluştur...