Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 arkadaşlar 2 kere indirdim fake yedim çıldırcam. bi indiren varsa size ını verirse çok memnun olucam. Sağolun şimdiden.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dalga mı geçiyonuz abi biz 56k ile yarım saatte bi mp3 zor indiriyoz adamlar cm4 falan diyo[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi ben sana indirebilir misin diye mi sordum? Zaten hastayım çıldırtmayın insanı. Soruma cevap vericek varsa versin. :hrr:[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 öncelikle sakin ol :hrr:---->:D sonra da git bi kopya cdciden 2.5 milyona al. ne beleşçisiniz abi[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ayrıca 64kb kablo ile bi saatte (eger adam gibi indirirsen 10kbps ile falan) 40mb indiriyosun. oyunun 280mb falan olduğunu düşünürsen 7 saat sürer. Çok değil. Neyse. Ps: Durduk yere çok parlamışım pardon. :)[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 tamam işte abi göçertmeyin kablomuz yok diye :) yok ankaranın göbeğinde öyle bi teknoloji yok kafayı yicem 7 saat az mı sence[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ya abi sende haklısın da aldık beta çıktı. patch yapılmıyo oyun ocakta bitiyo. ondan zaten arayış. bi daha alıcam yine çıkcak beta/demo bişiy çıldırcam. :)[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 içinde türkçe patch olanlardan al betaya türkçe patch yapmaz kimse sanırım bi de kazaa kullanıcılarındaki zekayı anlamıyorum niye fake atıyosun ki insanlara[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hmm olabilir. dur iyileşiyim de gider alırım bi tane.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yine de çeken varsa msg atsın pls.[hline]WtF!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar