You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yahu ufaklik girmis login mailide girmis bi guzel resetlemis sifre yok gelmedi abi delircem yahu gizli soruyuda bilmiomus :) sanirim yeni bi char yolu göründü bana yokmu torpilli olan burada :P You dead olduk harbiden ;) level: 61 Clas:paper mage Nps.43k xxx Nick: You_Are_Death Assasinleri ellerim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nickin garipmiş...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Junk E-maile Bak Eğer Hotmail İse.. Ama Mynet ise onu bilemem sorun vardı. Hotmail'den ben yaptım. Oldu.[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 baktim ya junka yok msn mail adresim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hmmmm! O zman bilemem char Gone...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 uijo sen bu islere el atiomussun bi elde bize at :P duy sesimi oxyd_girl soledi :P level:61 Clas:paper mage Nps43k xxx Server:Ares Assasinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 duyamadı galiba...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben değiştirmiyordum chari kardesim almişti ben devralmiştim işte bugun sabah kafasina gore girmiş resetlemiş şifreyi tel acti abi özür gelmedi maile sifren gizli soru cevabinida hatirlamiyorum cevap olarak bende bende canin saolsun ama .... :) neyse kaderde assas olmak varmiş 43 lvl vardi onu kasim bari :([signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 party pls hehehehe :((([signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yardim edin :( son nefeslerim :) :P[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 şuan bende aynı durumdayım :(:( getdi char getdii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 napcaz biz hehehehehehe :D[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ke paticik burokrasisi yokmu :)) yokmu sesimizi duyan hey :D[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 passwordle ilgili bir official mail adresi var ne idi hatirlayan varmi,[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lan dana sana kardeşine elletme dedim char a demi ? Gene yaptı yapacagını velet. Ne diyim sana bilmem ki. Kasmaya gelme kasmam valla haberin olsun şimdiden :D[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yahu kardesmi dusmanmi :D ben yuksek lisans yapiyorum tezle urasiyorum sıkıldım bi oyuna giriyorum %15 düşmüşüm ..yok itemlerin yanmış :D bi de bu cikti tam oldu Uye arkadaslarin yardimini bekliyorum varsa pm atarlarsa sevinirim Johnconstantine almis neden bende alamayayim..:P[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 oyuna giremiyorum baska charla %1 :( yokmu burda beni taniyan arkadaslarimdan :( cok sıkıldım premium uye arkadaslar pm atin lutfen[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hö?[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sana demedim :P[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 iyi o zman bende sana demedim.. Topicten Kovulur...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :) kusura bakma stres var biraz :P[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Karus Char actim :( lvl :1 Nps:100 S: Ares J: n00b :(((((((((((((([signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
You_Are_DeaTHH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 gereksiz topiclere gereksiz cumleler kullanmasaniz da olur ..[signature][hline]Server: Ares Level: 61 Job: Arch Mage / human Nps:43 XXX Asassinleri ellerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar