richy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslar ben oyuna esas charim olan richy ile girdigimde 2 dakika sonra dc veriyor - farkli bir ID ile girdimde de ayni sorun basima geliyor (premium üyüyeim) ne yapabilirim sorun nedir [spo1=sonuc=]HELp plz[/spo][signature][hline]nick:richy :D clan:Owned_By LvL:61 Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Once ALLAH` a Sonra KO ya Dua Ediceksin En Kısa Surede Sorunu Duzeltmeleri İcin.. :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim anlayamadimm sorun bende mi yoksa KO dami onu bi cozsem aninda cakacam format i[signature][hline]nick:richy :D clan:Owned_By LvL:61 Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx nation:orc job:Berserker hero mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bence cak gitsin :P[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:60 (artık 70 kasmayacalışıcaz) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 rich aynı sorun bendede vardi cok kolay halletmessii ko klasorune gir orda server dosyası var ac ordaki dosyayı icinde 1313 yazan pachi duzelt 1312 yap ve save yapip cık sonra launchtan calistir yeniden 1313 cekicek ve sorun kalmıcakk[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:166 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
richy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ojeeee cim walla çok sağol sende olmasan walla hem format atacaktım hemde charıma banlanmış muamelesi yapacaktım ve customer a bbi ton küfür edecektim neyse.. sorun çözüldü PkPkPkPk[signature][hline]nick:richy :D clan:Owned_By LvL:61 Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx nation:orc job:Berserker hero mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeni_down_time Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bence ya ban yedin yada ps de bi sorun var bende bugun oynarken olmustu ama simdi olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hey richy sen bu carı israilli bi cocuktan aldın dimi ben onun eski sahibini tanıyodum adam bana hep lwl kasardı item werirdi goblin opal safir fln yeni richy sen olmalısın ------------------------------------------ Goruyonuz dimi adamın biri taaa israilde dieri turkiyede ama adam lara guwen oluuyo cunku carı satıp parayı alıp sonra da şifresi deiştirmiyor ama bizde öle deil :([signature][hline]Name: sak_suka LeVeL:55 Np:1k ciwarı Class:mage skill:Glacier/Lighting Ped ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar