Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli dc!

richy

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben oyuna esas charim olan richy ile girdigimde 2 dakika sonra dc veriyor - farkli bir ID ile girdimde de ayni sorun basima geliyor (premium üyüyeim) ne yapabilirim sorun nedir [spo1=sonuc=]HELp plz[/spo][signature][hline]nick:richy :D
clan:Owned_By
LvL:61
Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx
mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins
Sosyal ağlarda paylaş

rich aynı sorun bendede vardi cok kolay halletmessii

ko klasorune gir orda server dosyası var ac ordaki dosyayı icinde 1313 yazan pachi duzelt 1312 yap ve save yapip cık sonra launchtan calistir yeniden 1313 cekicek ve sorun kalmıcakk[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: org:)
np:166 k
Clan justice

KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM İLGİLENENLER [email protected] sorabilir

Sosyal ağlarda paylaş

ojeeee cim walla çok sağol sende olmasan walla hem format atacaktım hemde charıma banlanmış muamelesi yapacaktım ve customer a bbi ton küfür edecektim neyse.. sorun çözüldü PkPkPkPk[signature][hline]nick:richy :D
clan:Owned_By
LvL:61
Np:hiç sorma XXXxxx.xxx.xxx
nation:orc
job:Berserker hero
mal varligim:1 at 1 yat 1 kat 1 coins
Sosyal ağlarda paylaş

hey richy sen bu carı israilli bi cocuktan aldın dimi ben onun eski sahibini tanıyodum adam bana hep lwl kasardı item werirdi goblin opal safir fln yeni richy sen olmalısın
------------------------------------------
Goruyonuz dimi adamın biri taaa israilde dieri turkiyede ama adam lara guwen oluuyo cunku carı satıp parayı alıp sonra da şifresi deiştirmiyor ama bizde öle deil :([signature][hline]Name: sak_suka
LeVeL:55
Np:1k ciwarı
Class:mage
skill:Glacier/Lighting
Ped ice
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...