shimana Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yok ki öyle bişey. sallıyolar bi taraflarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bütün yazdıklarına cevap veremem ama bazı yazdığın olaylar hakkında kendi gördüklerimi yazacağım. kıbrıslılar, türkleri sevmiyor? ben şahsen böyle bir durumla karşılaşmadım birçok kıbrıs uyruklu arkadaşım oldu ve hiç sorunumuz olmadı gayet iyi anlaştık halada görüşürüm. tamam yurtlarda sorun var, okul tanıtım kitapçığındaki resimlerle alakası yok ama bu hangi yurtta kaldığına bağlı, akdeniz yurdu gayet iyi, mesela ben alfamda kaldım dökülüyordu, yardım istediğim zaman hiç bir zorluk çıkarmadı yurt müdürü gayet anlayışlı bir adamdı. "heryerde kürt agırlıklı muzıkler ve kürt konusanlara rastlıyorsunuz... " tamam kürtler çoğunlukta fakat ben ağırlıklı olarak kürtçe müzik çalındığını duymadım. muhaceret bende yaptırdım o kadar uğraştırmadılar, paramı verdim sonra bana bir gün verdiler hastaneye gidip tahlilleri yaptırdık o kadar. zaten öğrenci işleri toplam 4-5 saat çalışıyor günde yanlış hatırlamıyorsam, 10-12 14-16 arası. çankaya üni., ankara üni. bile acele lazım değilse ismini yazıp 1 gün sonra alıyorsun öğrenci belgeni... personelde gayet güleryüzlü bana göre onlarda gerektiğinde yardımcı oldular. sonuç olarak dau bence çok güzel bir okul, dau'nün kampüsü gibi bir kampüs tr'deki birçok okulda yok. orada ortalığı karıştırmadıkça kimse kimseye karışmaz herkes kendi halinde yaşantısına devam eder ne siyaset kavgası ne başka birşey... oradaki arkadaşlık ortamı çok güzel. belki senin bazı kişisel nedenlerden bu sıktıntıları çekmiş olabilirsin ama bunu tüm okula yüklemen çok yanlış, ben ordayken gayet mutluydum ama not ort. iyide olunca a.ü. s.b.f'ye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 said: sly-one, 29 aralık 2005 09:49 tarihinde demiş ki: kıbrıslı türkler rum hastası çoğu 4 yıl kıbrısda ya$adım buna katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar