cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ewt bende artık dayanamadım oyunu bırakmaya karar verdim :) bunun nedeni 3 kez soyulmam ve 1 kerede dostum dedeğim bir kişi tarafından soyulmam(en çok da bu bana vurdu) ilk tekrar kasmaya karar vermiştim ama artık hiç kasmaya niğetim yok silkroad da görüşmek üzere :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 BB görüşmek üzere...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bb[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Gule gule valla bende bıktım artık hergun yeni bişey cıkıyo bu oyunda ama şimdilik bırakmayı dusunmuyorum @bu silkroad'da ne var herkez bu oyuna geciyo?[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bilmem daha yani başlicam bende :)[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hackersin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 yakında oda ko gbi olur xD said: Kimlend, 30 Aralık 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Gule gule valla bende bıktım artık hergun yeni bişey cıkıyo bu oyunda ama şimdilik bırakmayı dusunmuyorum @bu silkroad'da ne var herkez bu oyuna geciyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bence kendine yalan soyleme bu oyun esrardan farksız bırakamazsımnnnnnnnnnnnnnn :)[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: arada değişir... Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bak bu doğru.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: arthas_sw, 30 Aralık 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Bence kendine yalan soyleme bu oyun esrardan farksız bırakamazsımnnnnnnnnnnnnnn :) charımı geri almaya çalışcam eğer alamazsam daha oyunun suratına bile bakmam[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Vallahi oyle ya bırakamıyorum bırakmaya calışınca sinir yapıyo şekil1a (dun akşam monitore kafa kasaya tekme ve duvara yumruk attım :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 silkroad bence knight'dan katkat guzel bir oyun tavsiye ederim.......[signature][hline]Nick : __FiraT__ Server : Diez Lvl : 5x Clan : ArAnAnAdAm Np : 0 Job : Assasin __________________________ Soldat : Tommythecat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 İyi yapmışsın bırakmakla. BEn de bırakınca, forrazzi'nin, dereque' in itemlarını scamleyip, YETELE üzerinden sattıktan sonra Amerikaya kaçmayı planlıyorum.[signature][hline]PwnagE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 muhea itemlerle köşe olcak sora america :D[signature][hline]Ko Delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 en doğru kararı vermişsin bencede arkanıza bile bakmadan kaçın şu oyundan artık baba bir oyun bu kadar mı stres sahibi yapar bi adamı ya[signature][hline]camiye gittim ama allah bilir niye ne namaz kılmaya ne dua etmeye eskiden bir kilim aşırmıştım camiden o eskidi, gittim yenisini yürütmeye ömer hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ogun_Abi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bi adresi felan varmı silkroad in ?[signature][hline]Ben NoFearS 62 mage 145.xxxn p Lost_pich 62 assasin 175.xxx n p Ogun_abi 62 orc warior 96.000 npServer Diez Clan:WinnesrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Murtaza, 30 Aralık 2005 18:12 tarihinde demiş ki: İyi yapmışsın bırakmakla. BEn de bırakınca, forrazzi'nin, dereque' in itemlarını scamleyip, YETELE üzerinden sattıktan sonra Amerikaya kaçmayı planlıyorum. Nychris'in yanına mı kaçıcan :D[signature][hline]Nick: RurouniKenshiN Server: Olimpia Level: 4x Race: Archer np: 6xx Clana 45+ alımı yapıyorum pm atabilirsiniz (RedWhite) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar