IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kontakt lens başka çeşitleri falan var mı? acil yardım kendimi çok kötü hissediyorum?![hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ben kullanıyorum gayet rahat lens kullanmak eğer temizliğine dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ya iyi güzel de deminki topicten devam etsen? her soru için yeni bi topic açmak mı gerekiyor?[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 numaralı mı? fiyatı?[hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Lens kullanırken yapılmayacaklar Kavga etmemek, edilecekse gözleri sakınmak Yüzerken gözleri kapamak, mümkünse suda gözleri açmamak Uyumamak, Yıkanırken gözleri kapalı tutmak , bilhassa kafadaa, Kayarken sorun yok. Gözlerde kuruduğunda solisyonlu kabına bandırıp giymek tekrardan. 8 yıllık lens kullancısı olarak tecrübelerim bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 fiyat? said: mexinth, 07 June 2003 19:36 tarihinde demiş ki: Lens kullanırken yapılmayacaklar Kavga etmemek, edilecekse gözleri sakınmak Yüzerken gözleri kapamak, mümkünse suda gözleri açmamak Uyumamak, Yıkanırken gözleri kapalı tutmak , bilhassa kafadaa, Kayarken sorun yok. Gözlerde kuruduğunda solisyonlu kabına bandırıp giymek tekrardan. 8 yıllık lens kullancısı olarak tecrübelerim bunlar... [hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 fiyat lensin markasına kaç aylık olduğuna göre değişir ben renkli numaralı kullanıyorum 3 aylık lensim (image markası) 60 idi yıllık aldım 130 (bausch&lomb) renkli olmayanların biraz daha düşüktür fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 http://www.lenslerim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben kullanıyorum kısacası i love my lens[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: mexinth, 07 June 2003 19:36 tarihinde demiş ki: ...Yüzerken gözleri kapamak, mümkünse suda gözleri açmamak Yıkanırken gözleri kapalı tutmak , bilhassa kafadaa.... yüzerken(havuzdayken, denizi bilemiycem) gözerim açık, yıkanırken de öyle yani herhangi bişi olmadı bugüne kadar? sen hiç denedin mi[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 denizde olmaz havuzda acmıstım ole ama acmayın ya ınsanın ıcıne suphe gelıyo gıderse fılan dıye yanar gozun kayar mayar ondan salla al gozluk havuz ıcın yane mıs gıbı oh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 hmm şimdi hatırladım da.. geçen sene yazlıkta bi kız denize lensle giriyordu eh denizde boğuşmadığın sürece sorun olmaz o zaman :) o zaman denizde takmamam gerekiyor :-p[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ya birde sert ve yumuşak diye iki farklı tipi varmış sanırım. Arasında ki farkları ve avantajları yazarmısınız.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 valla ben degıl ama kullanan arklarım var ve alıstıktan sonra hıc sıkıntı cekmıyorlar sanırım sende cekmeksın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 oky o sert ler eskıdendı artık ılerleynen teknolojıde yumusak hep ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Kadıköy Beşlediyesi'nin karşısında Çetin Optikvarben lenslerimi oradan aldım sanırım 6 aylık lensler 100milyon kadardıbi de taksit yaptırtma imkanuın var Bausch & Lomb Soft Lens 66 kullanıyorum çok memnunum hatta 6 aylık olan lenslerini 1 seneden bir kaç ay fazlaca bile kullandım tabii 7/24 lens takmıyorum onunda etkisivarzaman zaman gözlükte kullanıyorum mesela evde otururken istediğin bir zaman aralığında (ki 15inden sonra olmasıdaha iyi olur) gideriz bi bakarız neler yapabiliyorlar ona göre seni de lenslendiririz *!sudan ucuz hanım teyze bi milyon bi milyon!*[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 banyyo yaparjken bir şey değilde denize gözleri açıp balıklama dalınca kayboluyorlar be ehak! şimdiye kadar 2 çift lens kaybetmişimdir denizde :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben aylık kullanıyorum, kadere bak ki aylıklar 1,5 ay filan kalıyor minimum gzümde, hep ne zaman yeni paket açtığımı unuttuğumdan öbür ay değiştirrim diyorum :) Şimdi, denizde çıkabilir, havuzdada yüzüş formatınıza göre değişir, ben havuzu enlemesine yüzerken kaybettim ne alaka demeyin öyle işte, ama diklemesine yüzerken arada bir açıyordum hiç kaybolmadı. Balıklama atlarkende gözler kapalı olduğu halde kayıyor onları bir süre düzeltmek gerekiyor, gözlerinizle hehe. Duşta kaybolmaz, havuzda dalarken çok seyrek olarak açtım, hızla inerken birşey olmuyor, yani ama sağa sola bakmak riskli olabilir, yumuşacık şey çıkar sonra havuzda bilimum çıtır arasında kör kalır kahrolursuunz, ondan ötür neymiş, dikkatli olmak zorunda kalırsınız. Valla, bana kalsa lenslede uyurdum ama gebertmemek lazı gözü günde 7-8 saat dinlensinler... Geçmişte havuza gözlükle gittiğim zamanlardan kalma bir anı, yurtdışında arkadaşlarla kalabasık bir grubuz, başımızda 1, rehber var onun dışında büyük yok ortalama yaş 15,16 neyse gece kaldığımız yerin havuzuna giriyoruz, haliyle gözlükler çıktığından bayağı miyobum. Biz havuzdayken amerikalı yaşıt kalabalık bir grup geldi, yahu bakıyorum bizim elemanlar odaklanmış, of abi süper kız, harbi çok tatlı, allah özene bezene yaratmış vs vs gibi gibi konuşurken benden gelen cümle, nerde ki, hangisi ne renk mayolu?!? İşte hayatımın dönüm noktalarından biri o geceden sonra artık lensin heryerde gerekliliğini bizzat tecrübe etmiş oldum, ondan snra havuzada lensle girdim. Bir daha da kaçırmadım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 lens e yeni başladım bugün. astiğmat olduğu için mecburen torki yani sert lens kullanıyorum. açıkçası işkence gibi. çıkarmak kolayda takmak çook zor. kuzenimde vardı minnacıktı herhalde yumuuşak lens öle oluyor ama benimki kocaman onunkinin 2 katı nerdeyse hiç takamadım göz hastanesinde bi kadın takmıştı. size de olmuş muydu ilk seferinde böle? ya resmen işkence acaba gözlükle mi idare etsem ama gözlükten de hiç hoşlanmadım. ama lens kullanımı da çok zor böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ya yok ılk gunelr kotu oluyor takamıyosun kayıop cıkıyor ugras 1 hafta sonra 2 elınle aynı anda 2 sıne bırlıkte takarsın :p bak en gozunu sonra tam orta parmagının ustune al lensı odaklan lesense hop bırak kapa gozu bıde kapatdan sag sol yukarı asaga yap ıste kafana gore oturur zaten acaıp[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 havuzda denizde takinca sorunsuz aslinda ama gozlerini acinca biraz sorun yaratabiliyor. Her kosulda gozlukten iyidir.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 yav havuzda denizde vs takmasam da olur gözlük takarım bir süre nolcak ama işte takması çok zor geldi ühühü beceremedim yani bugün takamadım yarın bidaa denicem ehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben de ilk deneyişimde 2 lensi 30 ar dk dan 1 saatte takmıştım :p şimdi ise max. 30 ar sn den 1 dk da takıyorum hehe :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ben ilk deneyisimde lensci hanfendinin yaninda of rezil oldum 20dk oldu bi takamadim, ne beceriksizmisim duygularini yasiyodum. simdi 10 saniyeyi asmiyor takmam.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 3 aylık kullanıyorum bende kutuda 3 tane var her biri 1 aylık[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar