Random-Man Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 c#'ta bi aspx açıyorum. bu sayfada ayrı ayrı frame'ler açıyorum. benim istediğim herhangi bii frame'den bi button'a bastığımda başka bi frame'deki button'u tetiklemek. bunu nasıl yapabilirim....[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Javascript kullanman lazim, aspx sayfalari calisirken javascript ile client side da sorununu halledebilirsin. Kullanman gereken javascript hakkinda ise pek bilgim yok. Zaten hep derler frames are evil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 şimdi html olarakmı soruyosun frame fln[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi işte aspx'te frame oluşturuom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar