JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 JOhnun anlattigi seyi coktan uyguladik biz ama bir cevap gelmedi. Bilmiyorum bence tesaduf etmekten baska birsey degil. BUnu 2 hafta once denedik sifrem gideli 3 hafta oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 jade ben şifremi 1 günde aldım sen nasıl 3 haftadaır alamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: ermac_tr, 30 Aralık 2005 13:35 tarihinde demiş ki: jade ben şifremi 1 günde aldım sen nasıl 3 haftadaır alamıyorsun E alamiyorum iste. Ilk maili girdim ve sifre gelmedi reset yedi sifre ama bana ulasmadi heryerden de yazdim ne yapabilirim? gelmedi diyorum alla allaaaa Nasil aldin sen de anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 sadece benim degil bircok kişinin şifresini aldım hatta bazılarıda tanıdık simalardan sana anlatacam ama burda olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johnconstantine Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ben hotmail kullanıyorum junk ayarını 5 gune getirin 1gunde kaldıysa geldigi gun siliniyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ii hosda abilerim benim 2. chara mynet yazdım üztüne bi bardak soguk su içtim ilk charda ise size cok garip gelicek mail satırı cıkmadı nasıl olucak bu iş bilen warsa söölesin plz:D?[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 lvl 70 olmama 2.5 ay kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 [spo1=kimbupislik xD][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cok iyi fotolar harbi pisliksin igrendik arkadaslarca[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 LoL ilki ujionun genclik hali 2. si bozinin kızlık hali 3. su ::informer:: in Human hali[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ERMAC kardeş sana pm attım banada nasıl alacağımı anatırsan sevinirim lütfen cevabını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar