Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola Mpx 200

Feandreu

Öne çıkan mesajlar

Mpx 200 almayı planlıyorum...
Özelliklerini az çok biliyorum yanımda bir yedek telefonum daha olduğu için pil sorunu fazla önemli değil benim için...

Fakat bulması zor oluyor...
Gittigidiyorda 3 adet var şu an... Nereden nasıl temin edebilirim en sağlam şekilde bu telefonu ? Gitti gidiyor güvenlimidir sizce ?[signature][hline]Bir gün benimde katanam ve les paulüm olacak...
I'll kill you on the dark side of the moon...
Sadece senin olmak istedim...
Allah korusun...

Hattori Hanzo Jr.(Şaman Samuray)
Sosyal ağlarda paylaş

Gittigidiyor güvenli ama nede ols 2.el açık arttırma sitesi. Telefonun garantisi olamyabilir. Kayıtlı olmayabilir. Ama bunun dışında gönderilen ürün vaad edilen ürün değilse yada parasal bir sorun çıkarsa her çeşit hesap dondurumu gerçekleşiyor. Çünkü gittigidiyor havuz sistemi kullanıyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

Diyelim ben parayı gittigidiyora yolladım adamda bana kargoyla aleti yolladı kargoda açtım baktım sağlam temiz alet... Aldım 1 gün sonra bir sorun çıkardı... Bu durumda gittigidiyor bana yardımcı oluyormu...[signature][hline]Bir gün benimde katanam ve les paulüm olacak...
I'll kill you on the dark side of the moon...
Sadece senin olmak istedim...
Allah korusun...

Hattori Hanzo Jr.(Şaman Samuray)
Sosyal ağlarda paylaş

Aldıktan 1 gün sonra onay ver.
Sorun olup olmadığını genelde 1 günde anlarsın.
Zaten sorun yapmayan bi cihaz.
Şarj problemi yoksa,1gün içinde kendi kendine kapanmazsa.
Bataryası,şarj aleti orjinalse
Bide garantiside varsa dadından yenmez o mpx200.
Başka sorun olursa yardımcı olurum.[signature][hline]Hepinizi teker teker dövmek çok zaman alacak.
O yüzden hepinizi beraber dövücem.

Buzkiprisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uraz, 30 Aralık 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
selamlar bende 2 adet oülduğundan 1ini satacağım 2003 yüklü + türkçe yanında 1gb program dvd var 1 yılllık arşivim.istanbuldayım 250 milyon...

Pazar alanında satmayı deneyebilirsin.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...