aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 beyler kafayı çizdim çizecem bu KO bana kıllığına mı böle yapıyo??? anlamadım gitti..... Konu bu 1313 patch ti dünden beri sölenen her şeyi yaptım 1311,1312,1313 hepsini gerek launcher gerekse siteden manuel olarak yükledim...Hackshield i de update ettim oyunu sildim bir daha yükledim ama yine %1 information da takılıyo ama sadece kendi charımı girerken takılıyo.... Arkadaşın charıyla oyuna giriyo...şimdi ben hack çi oldum (kullanmadığımı da belirteyim) hackçi olduysam niye şifreyi kabul edip oyunu yüklemeye başlıyor sadce %1 de takılıyor....Yoksa ban mı yedim ama yine char ın şifresimi kabul ediyor..... Bu oyunun bana garezi mi var çözüm yolu beklemek mi başka bi fikir ileri sürebilecek varsa bekliyorum ????[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Ya bu olay patch ile alakalı degil. Charlarda oluyor boyle bende zamanında 2 hafta giremedim sonra GM e ulastım oyle girdim. sende bir ulasmayı dene Patch ile alakalı degil[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bu gm e nasıl ulaştın ben Diez de kasmaktayım Gm in nick i nedir? başka charla bulayım ayrıca bu adam ejnebidir şimdi arada dil problemi çıkmaz inşallah....... Nick i nedir?[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:Lord Of War , Mission:provoke Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: aziiizzz, 30 Aralık 2005 14:13 tarihinde demiş ki: bu gm e nasıl ulaştın ben Diez de kasmaktayım Gm in nick i nedir? başka charla bulayım ayrıca bu adam ejnebidir şimdi arada dil problemi çıkmaz inşallah....... Nick i nedir? Ben Aresde oynuyordum Diez i bilmiyorum Sorry :([signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar