Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydaaaaaaaa

aziiizzz

Öne çıkan mesajlar

beyler kafayı çizdim çizecem bu KO bana kıllığına mı böle yapıyo??? anlamadım gitti.....

Konu bu 1313 patch ti dünden beri sölenen her şeyi yaptım 1311,1312,1313 hepsini gerek launcher gerekse siteden manuel olarak yükledim...Hackshield i de update ettim oyunu sildim bir daha yükledim ama yine %1 information da takılıyo ama sadece kendi charımı girerken takılıyo....

Arkadaşın charıyla oyuna giriyo...şimdi ben hack çi oldum (kullanmadığımı da belirteyim) hackçi olduysam niye şifreyi kabul edip oyunu yüklemeye başlıyor sadce %1 de takılıyor....Yoksa ban mı yedim ama yine char ın şifresimi kabul ediyor.....

Bu oyunun bana garezi mi var çözüm yolu beklemek mi başka bi fikir ileri sürebilecek varsa bekliyorum ????[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:Lord Of War ,
Mission:provoke
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Sosyal ağlarda paylaş

bu gm e nasıl ulaştın ben Diez de kasmaktayım Gm in nick i nedir? başka charla bulayım ayrıca bu adam ejnebidir şimdi arada dil problemi çıkmaz inşallah.......

Nick i nedir?[signature][hline]Nick:aziiizzz
Clan:Lord Of War ,
Mission:provoke
Carakter:Warrior , 5x , Provoker
Server: Diez.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aziiizzz, 30 Aralık 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
bu gm e nasıl ulaştın ben Diez de kasmaktayım Gm in nick i nedir? başka charla bulayım ayrıca bu adam ejnebidir şimdi arada dil problemi çıkmaz inşallah.......

Nick i nedir?

Ben Aresde oynuyordum Diez i bilmiyorum Sorry :([signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...