Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Dersler yüzünden hesabımı satmaya karar verdim. Ele/mes lvl20+ Skillerin hepsi açık Ranger/necro lvl20+ işe yaramayan skiller açık değil ama tüm eliteler mevcut. İtem unlockları,rune unlockları falan hepsi açık. Charlarda baya parada var 300 k Filan Runelar la birlikte baya parada eklenebilinir itemleri saymıyorum tabikide . Mevcutt charları en iyi itemlerler,armorlarlar vigorlarla donatmıştım.Yeni açılcak charlara hayli hayli yeter. Almayı düşünen arkadaşlarım için PM bekliyorum sağlıcakla kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 45 milyon verebilirim. içindeki karakterler falan önemli diil. Bide şey sorcaktım, orda kaydettirdiin mail adresi falan deiştirilebiliniomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 evet başka bir maile kaydettirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar