Queen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Evet Mame32'nin ağırlığından kurtulmak isteyenler için Kaillerasız sade Mame kurup çalıştırmanın kolay yolunu anlatıcam burda. http://www.mame.net/zips/mame0101b.zip Adresinden Mame'yi indirip "C:mame101b" klasörüne açıyoruz. (mame.exe dosyası "C:mame101b" klasöründe olacak şekilde) .zipliyken ROMS klasörüne atıyoruz. Daha sonra bunu çalıştırmak için Mame batch generator(ben yaptım ehem) sitesine giriyoruz, ilk kutuyu ellemiyoruz (başka bir yere kurduysanız elleyin), diğer kutucuğa da oyun adını (sonuna .zip eklemeden) yazıyoruz. Oluştura basınca (reklamlar biraz geç kapanıyor elimde değil), Dosya'ya sağ tıklayıp, kaydediyoruz çift tıklayınca oyun çalışıyor. Saygı duyarım.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 link çalışmıyor[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Sağ tık farklı kaydet yapın[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 İlk önce oyunun romunu indirmeniz gerek tabi. Ama adresleri burada yazmak yasak. Bu ay PCnet alın, hayatınızın sonunuza kadar bu bölümde sorun omasın diyorum.[signature][hline]small]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ühüh calistiramadim[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 ben hala mame32k v0.67 diyorum kasmaya gerek yok :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar