DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Arkadaşlar. Mame32 kaillera uyumlu olanı yükledim. Bi kac rom da yükledim ve "available" kısmında yükledğim rom lar görünüyor. buraya kadar herşey normal. Fakat rom u çalıştırdığımda şu tarz bir hata ile karşılaşıyorm. [spo1=Hata tıh][/spo] Nasıl çözebilirim. Nasıl çalıştrabilirim romları. Yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Tamam arkadaşlar bu bi hata deilmiş. Okumaya üşenmeyip kurcalasam bulcakmışım :D "ok" dedim girdi :D Sorun yok ben biraz dikkatsizim.[signature][hline]YaptıkLarımda bide söyLedikLerimde ke$ke her zaman haksız oLan ben oLsaydım: O zaman bişeyLeri düzeLtmek için boşuna çaba sarfetmezdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 type OK demiş di mi adam :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hehe[signature][hline]www.otostopcu.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 :) ilk mameyi açtığımda f klavye kullanıyodum 'ok' yaptım ama sadece q klavye düzenine göre istiyormuş az kalsın kafayı yiyecektim sonradan buldum neyseki :)[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar