Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Egemenlik kimde ?

YuXXeL

Öne çıkan mesajlar

said:
Grayback, 30 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
Benimde arkadasimin basina geldi Gm kondu charina.İnvalid password hatasi veriyor herhalde bu islerde saglam para donuyor.Bence bu turk gmlerin isidir,elin amerikalisi senin para verdigin chara el koymazlar,satan turktur gene.

e benim sifrem gitti iste bir email yazmamla. NAisl oluyorda gelmiyor? Superonline, veezy, mynet gibi serverlarim mail boxlarina KO password mailleri gelmiyor. Simdi bu gerekcemi yani? MAil yazin derken orda bir notice mi yazmis su mailleri yazmayin diye? Yok iste yok charim :(
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle katılıyorum... PREMIUM UYE OLMAYIN VE KNIGHT CASH ALMAYIN....aldığınız knight cash le pazardan item alırsınız dupe itemdir dupe wipe da silinir fakat olan size olur gitti paralar ...hakkınızı istersiniz BU KONUDA YAPACAK BİŞEY YOK derler....KO ADAM OLANA KADAR oyuna para ödemeyin![signature][hline]nogay
62 lvl warrior
55k np
clan _sie_
23 Ocak'a kadar yokum :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grayback, 30 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
Benimde arkadasimin basina geldi Gm kondu charina.İnvalid password hatasi veriyor herhalde bu islerde saglam para donuyor.Bence bu turk gmlerin isidir,elin amerikalisi senin para verdigin chara el koymazlar,satan turktur gene.

Birde bana komplo teorisi üretiyorsunuz diyordunuz. Adama bak yaa. GM arkadaşının charına konmuş lol. Üstat adamların char edirlemek gibi bir özellikleri var ne diye uğraşsınlar bunun gibi olaylarla. Ayrıca bir de hep Türkler suçlu oluyor nedense.Tamam genellikle bütün üç kağıtlar bizden çıkıyor ama unutmamak lağzım ki yabancılarda da var böyle tipler.
Son nokta olarak hep Türkleri suçluyoruz bazı konularda ama unutmamak gerekir ki Kosp vb. programları yapanlar Türk değil.

Bütün yazılanlardan ne sonuç çıkıyor;

1) GM'ler bu tür şeylerle uğraşmazlar.
2) Türkler her zaman suçlu değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...