JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Grayback, 30 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Benimde arkadasimin basina geldi Gm kondu charina.İnvalid password hatasi veriyor herhalde bu islerde saglam para donuyor.Bence bu turk gmlerin isidir,elin amerikalisi senin para verdigin chara el koymazlar,satan turktur gene. e benim sifrem gitti iste bir email yazmamla. NAisl oluyorda gelmiyor? Superonline, veezy, mynet gibi serverlarim mail boxlarina KO password mailleri gelmiyor. Simdi bu gerekcemi yani? MAil yazin derken orda bir notice mi yazmis su mailleri yazmayin diye? Yok iste yok charim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Saydiklarinin Türk poratali oldugunu herkez Biliyo :horace:[signature][hline]S: Ares C: Ins0mnla L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 kesinlikle katılıyorum... PREMIUM UYE OLMAYIN VE KNIGHT CASH ALMAYIN....aldığınız knight cash le pazardan item alırsınız dupe itemdir dupe wipe da silinir fakat olan size olur gitti paralar ...hakkınızı istersiniz BU KONUDA YAPACAK BİŞEY YOK derler....KO ADAM OLANA KADAR oyuna para ödemeyin![signature][hline]nogay 62 lvl warrior 55k np clan _sie_ 23 Ocak'a kadar yokum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bunlarda yeni cikti[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: NightHunter666, 30 Aralık 2005 13:14 tarihinde demiş ki: bunlarda yeni cikti Neler yeni cikti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 30 Aralık 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Saydiklarinin Türk poratali oldugunu herkez Biliyo :horace: Hı hı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 premium almayin bidi bidi yapmayin bilmem ne sanki bunlari okuyacak kapasitedeki insanlarin kendi HÜR AKIL ve IRADEsi YOK[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: NightHunter666, 30 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: premium almayin bidi bidi yapmayin bilmem ne sanki bunlari okuyacak kapasitedeki insanlarin kendi HÜR AKIL ve IRADEsi YOK ANladim ben su senin bıdı bıdı olayi :D :D bıdı bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 premium alacaktım vazgectim P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Grayback, 30 Aralık 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Benimde arkadasimin basina geldi Gm kondu charina.İnvalid password hatasi veriyor herhalde bu islerde saglam para donuyor.Bence bu turk gmlerin isidir,elin amerikalisi senin para verdigin chara el koymazlar,satan turktur gene. Birde bana komplo teorisi üretiyorsunuz diyordunuz. Adama bak yaa. GM arkadaşının charına konmuş lol. Üstat adamların char edirlemek gibi bir özellikleri var ne diye uğraşsınlar bunun gibi olaylarla. Ayrıca bir de hep Türkler suçlu oluyor nedense.Tamam genellikle bütün üç kağıtlar bizden çıkıyor ama unutmamak lağzım ki yabancılarda da var böyle tipler. Son nokta olarak hep Türkleri suçluyoruz bazı konularda ama unutmamak gerekir ki Kosp vb. programları yapanlar Türk değil. Bütün yazılanlardan ne sonuç çıkıyor; 1) GM'ler bu tür şeylerle uğraşmazlar. 2) Türkler her zaman suçlu değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: Dexteriyus, 30 Aralık 2005 13:34 tarihinde demiş ki: 1) GM'ler bu tür şeylerle uğraşmazlar. 2) Türkler her zaman suçlu değildir. 1)gmler genelde zaten hic bir seyle ugrasmiolar 2)sahislarin suclari toplumlara mal edilemez =)[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl Warrior Ares Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar