Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Afferim size[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 rampaların ustasıyım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mayhem kayasım geldi birden kap Zero'yu gidelim devlere...LoL[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 isin kötü yanı antalyada sadece 1 yer war ama, antalyada pek kayan kimse yok oyonden iyi ama istanbulda süpper yerler war istanbulluyuz ama hayrını goremıyoruz ya :lol:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Haha cok soguk be, güzel bir gün yakalayıp kayarız ayrıca kar var =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 türkiyede avrupa gibi olcak umarım. bi yanda breakçiler bi yanda skateçiler bi yanda biz :) (mcler) grafiticileri unutmuyalım tabi hip-hop kültürü :)
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hiphopu karıstırma pls ben hardcore cuyum pls yapma bap the k3nk pls metal rulz[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 şaka yapdım pls karıştır pls[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 boxerın popona kaçmış...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers???
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kusura bakma bi anda unuttum skateçiler metalci falanda oluyordu :)
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Aykan, 23 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: güzel fotolarda Bu boxeri pantolonun üstüne çıkartmak moda sanırım. afedersin slip mi giyiyorsun ?[signature][hline]We want war, wake up !
ike Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hehe bende killer loop var ama fazla kaymadığım çin bişe yapamıyorum henüz :) bide şöle bi site var www.kaykayci.com
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Killer L. LoL! Bende de Santa Cruz vardı,şuanda board'ım yok. =)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Lopeth, 23 Aralık 2005 20:06 tarihinde demiş ki: rampaların ustasıyım Kuzular kurdun Yollar Ford'un..!![signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Aşıksan vur saza , manyaksan bin kaykaya[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Manyağım ben manyağım duydun mu emre,sende kay benim gibi rahmetinle ölme!![signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gelince vuracam ben seni kafandan bu sefer kulaklarında duymacak zaten skate'e gerek yok be muho[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Gel olm gel bekliyom ben seni tek mermi Headshot! güpp..![signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 slip giymek sucmu be neden dalga geciorsunuz *!ağlar*[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kingpin, 23 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: said: Aykan, 23 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: güzel fotolarda Bu boxeri pantolonun üstüne çıkartmak moda sanırım. afedersin slip mi giyiyorsun ? Hayır. Vede Merak etmendeki Düşüncenin amacını öğrenebilirmiiym ?[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 seni cok begenmis imzalı slipini istiyo neden istiyo sandın[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/]
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 @Aykan: genelde boxerlar ister istemez boxerının üstüne çıkar ve arkadaş skateboard yapıyo haliyle pantolon füşüyo düşükbel olduğu için doğal olarakta boxer pantolonun üstünde kalıyo[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF Why do "Dark" jedi's using "Light"sabers??? http://www.darkshadowspalace.com.tr.tc
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: GwindonSurion, 24 Aralık 2005 10:30 tarihinde demiş ki: @Aykan: genelde boxerlar ister istemez boxerının üstüne çıkar ve arkadaş skateboard yapıyo haliyle pantolon füşüyo düşükbel olduğu için doğal olarakta boxer pantolonun üstünde kalıyo eehhe doğal olarakdan harcore rulz[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sk8boarda hayalim 1 tane 1,12 lik blind blindı biliyorsunuzdur umarım alttaki gibi logları war [spo1=Blind ][/spo] cok kral sk8leri war dünya çapında kraldır bir aralar tony hawk kullanıyordu bizim turklerde imitasyon tisortlerini basıyorlar :P[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: kingpin, 23 Aralık 2005 21:17 tarihinde demiş ki: said: Aykan, 23 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: güzel fotolarda Bu boxeri pantolonun üstüne çıkartmak moda sanırım. afedersin slip mi giyiyorsun ? kız arkadasım almısdı dersem inanırmısınız ?[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before!
Öne çıkan mesajlar