dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ya fistan senin de dert ettiğin şeye bak, at cebine bi ipod,Dr. Dree - Ring Ding Dong koy, ac sesini sonuna kadar, sonra gelsin 4,5metrede kick flip, ehuhu. edit: typoo [signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! [Bu mesaj dory tarafından 23 Aralık 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzelmiş olay düşmesi kötü sanırım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 @forgiver düşmesidde ayrı 1 zewk aslında yaşamak lagzım[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehliyet olmadıgı gibi aykutumda yok :([signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Extreme seven bir insan düşmeden falan korkmaz zaten. Ki ben ilk kaydıgım sıralar bile hic korkmuyordum. Insan cok kolay alısıyor, bide yetenek lazım. =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 reddall yapıyo acayip tr derecesi felan var davulun yanında[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Mayhem, 23 Aralık 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Extreme seven bir insan düşmeden falan korkmaz zaten. Ki ben ilk kaydıgım sıralar bile hic korkmuyordum. Insan cok kolay alısıyor, bide yetenek lazım. =) +1hehe birde pogodan korkmaz aksine daha cok sever genelde hardcore dinleyenler skate yapar pogo iyi bir şey :P [signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! [Bu mesaj deathcore tarafından 23 Aralık 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 mayhem senin cihaz çok yetersiz, modifiye etmen lazım koçum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende kayıyom ulan yaklasık 1 senedir felan zero new blood boardım var ama dostum bısı sorucam sen amerikada fln mı yasıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Eraxx, 23 Aralık 2005 13:21 tarihinde demiş ki: said: Aykan, 23 Aralık 2005 13:17 tarihinde demiş ki: ben tornete biniyorum gel binelim :) ehüheü lol Aykan valla ne günlerdi çocukken bizde binerdik çok zevkli olurdu böyle sürekli düşer kafamızı gözümüzü yarardık. Sanırım sırf o günlerden bizde bi davranış bozukluğu oldu :) Torneti yapardım yön veremezdik sağa sola girer kıradık kolu bacağı ama zevkliydi :)[signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilk resimde düşünce çok acıdı mı :D[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Kemerin iyimiş. Taşlı maşlı.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: taz, 23 Aralık 2005 17:35 tarihinde demiş ki: ilk resimde düşünce çok acıdı mı :D aaa harbi ben ona dikkat etmedım ... :) cok sakat bi şekilde düşüyosun :( bi şey olmadı dimi ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Donun düşmüş topla istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ehehe Olie'lerin başarılı gözüküyor.Ben uğraşıyorum sk8 ile...Geçen bu yazın travma geçirdim 1 ay evde yattım ölü gibi,zor toparlandım.Sağolsun Mayhem yanımdaydı o günü.Her ölüşümde hastahaneye götürdüğü gibi gene o götürdü beni.=)EEeee boşuna dememişler Skate or Die die.LoL[signature][hline]I am very happy with my carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ahah yerde bilincsiz yattıgını hatırladım şimdi =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: deathcore, 23 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki: hahaha :D büyük deyince aklıam babam geldiya babam da bir gün parka geldi boyle sporları felancekmıs gelmıs; - baba napıyon burda -ya korhan bir deniyeyim ben de -baba gid düsersin ya rezil olcam bak -la olm birsey olmaz biz kücükken kızaga binerdik biliyom ben -baba ne kızagıya wtf ? -*!baba kaykaya biner ve düşer * -demedimmi ben size max 3 sn Dur laa ben okadar buyuk değilim :D yaşım daha 22[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: RabbiT, 23 Aralık 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Ehehe Olie'lerin başarılı gözüküyor.Ben uğraşıyorum sk8 ile...Geçen bu yazın travma geçirdim 1 ay evde yattım ölü gibi,zor toparlandım.Sağolsun Mayhem yanımdaydı o günü.Her ölüşümde hastahaneye götürdüğü gibi gene o götürdü beni.=)EEeee boşuna dememişler Skate or Die die.LoL Bu yüzden bizim 62 koku alamaz...(Harbi)[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ilk resimdekinden daha kötü olaylar yaşaadım kafamı üzerine düşmeler 2 gün annemi tanıyamamak felan daha neler neler arkadasın dedigi gibi skate or die forever! [signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet söylemeyi unuttum doğru hayatımın sonuna kadar koku alamayacağım. Nasıl?Yok hayır benim için hiç problem değil...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Evet denedik onayladık.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 niyeki ne ?[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Board altımdan fırladı bende kafamın tersini betona çarpmak sureti ile beynimde ki ön lifleri koparmış bulundum ve travma geçirmiş oldum...=)[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bende hastaneye götürdüm.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 güzelmis bende bir keresinde 3,5 metre rampadan turn atarken kafamı (kasketsiz) tırtıllara wurdum .saclarımı 3 numara kesdırıcende boyle kafamın sekli sagdan biraz iceri girik durumda :lol:[signature][hline]You've made excuses for the fucked up things you've done but everyone's heard them before! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar