akinnika Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Selam, TR Nationals'te Type2 maçlarında aldığım sonuçlardan sonra Draft'ı yapıp maçlara girmeden turnuvadan ayrılmıştım. Sonra öğrendim ki Yusuf kazanmış. Geç de olsa tebrikler... Geçenlerde de wizards'ın sitesinde dünya şampiyonası ile ilgili bir makale okurken merak ettim pairing'lere falan bir baktım sonuçları bilmeyenler için sürpriz olsun, Yusuf'tan duyalım: Yusuf, nasıl geçti Turnuva? Nasıl bir deck'le katıldın? Ortam nasıldı? Rakiplerin nasıldı? Kaç gün sürdü? Japonya nasıldı? Bir anlatsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husgiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 where are you yusuf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 yusuf dediginiz arkadaşın niki ne patide =) tebrikler bu arada[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kendisi YKV sanıyla da bilinen hafiften ülke koordinatörü bir şahsiyet :D ailecek severek izliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 anlatmasını bekliyoruz...[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YKV Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Herkese Selamlar Öncelikle ilginize teşekkürler. Turnuva ve Japonya seyahati oldukça eğlenceli geçti. 60 Ülkeden 287 katılımcı vardı ben her 3 gün 3 win 3 loss totalde 9 win 9 loss la 134. bitirdim. Type 2 da Mono Blue (Black Splash) oynadım. Draftlarda 1. draft Boros 2. draft golgari/dimir oynadım. Extended da ise Dredgatog oynadım. Extended da Ravager la yaptığım maç hariç tüm maçlarım çok yakın geçti yani sonuç 13-5 veya 5-13 te olabilirdi. İnsallah bu sene normal statümüze geri dönüyoruz ve 2006 Paris'e 4 hatta belki 5 kişi gidebiliriz. Bu arada Japonya seyahatinde beni yanlız bırakmayan Berk ve Ural'a binlerce teşekkür. 2006'da nerdeyse her hafta Gerekli Şeyler'de turnuva düzenleyeceğiz katılımlar yüksek olursa Pro Tour Slotlarımızı da geri alabiliriz. İlgilenenler için Gerekli Şeyler : (212) 291 06 91-92 Ben: (212) 281 96 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 teşekkürler Yusuf, umarım bu yıl daha büyük organizasyonlarla hem oyuncu sayısını arttırır hem de dünya şampiyonasına katılımımızı genişletiriz... Yeter ki Gerekli Şeyler bizi kartsız bırakmasın :) Selamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Bu arada Pro-Tour slotlarımızı geri almak için ne gerekiyor? Belli bir oyuncu sayısı mı? Belli düzende ve miktarda turnuva düzenlenmesi mi? İzmir ve Ankara'da da baya hareketlenme var... Bursa'da da MtG ile ilgilenen bir grup genç, işletmeciliğe soyundu... bir cafe açtılar MtG turnuvaları ve FRP oynamaya uygun bir mekan... Bizi bu konuda destekleyebilirseniz Bursa'da da birşeyler yapabiliriz belki... official turnuva düzenlemek için ne gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar