Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Vs Warlock

Outlaws06

Öne çıkan mesajlar

mage nin ayrıcalıkları novası frost buyuleri sheep blinkle kolay kacma falan filan

warlock crticledimi ciddi anlamda cok yuksek dmg kendine calısan bi class healtstone falan filan summonları saglam duruma gore anti stealh buffları var hp > mana oluor dot tabanlı bi class

magenin kotu yanları WATERBOY stamn ve int abanmak gerekiyorz bolca mc bwl demek buda gerekli itemler olmadıgında cok da saglam dmg veremiyor

warlock kendine calısan sınıf baskasına tek yararı soulstone dir ^^ sırf stamn gitsen bile 5k ya yakın manası oluor ama karsıdakini yawaslatmak için bi cozumu yok kacmak için tek sansı fear oda resist ederse veya immume olursa o zamanda kacamassın scub cok saglam summ charmı falan mana drain life drain bi soulstone sorunu olmasa cantada cok yer kaplamada harbi imbaa class[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion
Calia Und WarLock - EU Chromaggus
Sosyal ağlarda paylaş

EU basladigindan beri warlock'um. Betada da warlocktum. Cok ezildik, cok acilar cektik, talentlerimiz yetersiz ve kotuydu, ancak su an cok basarili bir toon olduk. Ozellikle dogru ekipmanlar ile inanilmaz buyuk damagelar vurabilen bir toon haline geldik. Yaklasik %17 critle oynuyorum ve 2500 altinda crit attigim zaman uzuluyorum. Nominal critlerim 2.8K ile 4K arasinda degisiyor. Max gordugum crit ise 4601. (LvL 60 elite moblardan bahsediyorum tabiki, misal bu criti domo'nun addlerinden birine atistim.)

Warlock DUEL'i zordur, ancak eger karakterine max hakimiyetin varsa rogue disinda tum toonlari yenebilirsin.(ki serverda gordugum pek ciddi lock oynayabilen yok). Ne kadar iyi olursan ol, eger rogue da toon'una en ust seviyede hakimse seni stundan cikartmadan hasat eder. Genelde boyle bir rogue'a karsi tek bir sansin olur, onda da SB critlesin de devamini getireyim diye dua edersin. Zaten sb de critlemezse o combattan hayir gelmez. Ha bunlar yanlis anlasilmasin, lock rogue kesemez filan demiyorum, ama en ustlerden konusuyorsak rogue her zaman cok daha avantajli oluyor lock'a gore. Akli calisan bir rogue , akli calisan bir lock'u kesebiliyor bu yuzden cogu zaman. Lock'un fear'i var vs vs diye dusunenler biraz daha arastirirlarsa fear'in aslinda etkisiz bir silah oldugunu goreceklerdir. Sonucta her class'a tipa tipayan bir class mevcut su oyunda. Lock'un ki de rogue. Tipki mage'in kinin lock oldugu gibi.

PvE ye gelince, omur torpusudur. Instance'a en az 50-60 shardla girmek gerekir, millete surekli HS vermek gerekir. SS atmak hic sorun degil basiyorsun atiyorsun, ama HS bambaska bir ugrasi. Birde SUMMON vardir ki insani tamamen aptal yerine koyar. Millet IF te oturur, kimisi AV de AB de takilir, raid invite i gelir, adam 10dk sonra bile hala ayni yerde durur, sonra uzerine summon ister. Cekmem dersin tantana cikar millet kuser, birini ceksen 38 daha summon ister, milleti cekmiim abuse'e maruz kalmiim die gec gidersin bu seferde raid lideri tantana eder nerde kaldin gene, nie en son sen geliyosun vs diye :) Iki ucu boklu degnek bir olaydir bunuda bilesin.

Bir warlock nerde inanilmaz is yapar? Cok basit, elemental demon ve caster moblar karsisinda inanilmaz ustunluk saglar. Misal ragnarosun son of flame'leri, razorgore'da gelen mage orclar, garr'in addleri vs vs. Iyi bir warlock grubu bu gibi durumlarda cok basarili bir crowd control saglarlar ve takimini rahata erdirirler. Mage'ler icin crowd control daha tehlikeli ve yorucudur, cunku blink nova blink denklemi, uc kurus hp si olan bir mage icin nova bitiminde ustune gelen zillyon tane mobla sonuclanir. Ancak basarili bir mage grubu, warlocklarin etkisiz kaldiklari crowd controllerde agirliklarini gosterirler. Tabi bunun icin inanilmaz bir coordinasyon gerekir bu yuzden pek guvenilir degildir. Birinin hatasi tum hesabi karistirir. Nerden nereye, bu konular buranin konusu degil zaten.

Buranin konusu olan kisim su, lock pvp de cok basarili bir char olabilir ve mage'in lock kesmesi genelde imkansiza yakindir. (son nokta bir mage ile son nokta bir lock olarak aliyorum ornekleri)

Basitce bir mage bir lock'u nasil keser? Poly, trinket1, trinket2, pyro, pom, fb ve instantlari yerlestirmek sureti ile kesebilir misal. Ama o mage'e bunlari yaptirmasina izin veren lock zaten olmeyi hak etmistir. Lock dedigin adam hazirliksiz gezme luksune sahip olmayan bir adamdir, her daim yaninda peti, cebinde HS si, kafasinda SS'i olmasi gerekir. Aksi takdirde zaten pek bir sansi yoktur...

Kisaca mage vs lock, kosullar esitse mage'in sirt ustu yere yatmasi ile biter. Ha tabi PvP de kosullar esit degildir, duel'e benzemez ki zaten PvP de herkes herkesi kesebilir, bu tipki trafikte 106gti'in porche 911 i gecebilmesi gibi basit birsekilde orneklenebilir...

Son olarak warlock'un kacari yoktur. Eger gaza gelip aggroyu ustune alirsa, birileri aggroyu geri alsin diye dua etmekten yada heal bassalarda olmesem die umutsuz bir bekleyis icerisine girmekten baska elinden hicbirsey gelmez. Warlock DPS degildir, olmayacakta sif bu yuzden. Herkesten fazla damage verebilirim ama raidin aggrosununda canina okurum ki bu iyi bir davranis degil :) (tamam kabul ediyorum yapiyorum evet :))

Olay bundan ibaret...[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train
Nihlathak, Level 60 Gnome Warlock
Uber gnome of PT...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tamamen "savaşın içinde olmak" ile ilgili bir karar, büyük crit'ler , sağa sola dot'lar , iyi bir dps tamam güzel class warlock ta mage in action ı inanılmaz bir şey. Şu şu kadar crit vurur , yok 4k vurdum , yok bilmemne demiyorum.. Oynayış tarzından bahsediyorum, 20 tane alliance playerın arasında atlayıp nova atmak , üstüne coc atmak için çırpınmak, ne biliyim savaşın içinde oldugun 1 2 classtan biri mage.. ( bana göre )[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o savaşın içinde olmak olayı eğer sana dedicated bir healerin yoksa arkanda yalandır mage için. Ben öyle 20 kişinin arasına girip fn+coc yapıp, cs yemeyipde canlı çıkan bir mage görmedim, bende çıkamadım. Zaten o taktiği yiyen bir grup adam gibi oyunculardan oluşmuodur.

BL de lvl60 mageimi bırakıp warlock açtım onuda 60 yaptım. Açıkçası warlock pve olsun pvp olsun çok daha keyif alarak oynadığım bir class oldu. Magei sadece herb toplamak için açıyorum :P[signature][hline]Be quiet and drive...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 29 Aralık 2005 21:08 tarihinde demiş ki:

warlock kendine calısan sınıf baskasına tek yararı soulstone dir ^^

Bence yanlıs dusnuyorsun. Ha dısarda gezersin farm falan pvp o zaman dediğin doğru. Ama warlock keinlikle baskasına calısan bi class değil bence grup adamı.
1)Summon self cast değildir. Mage teleport self casttir. Portal grub için =)
2) SSi zaten yalnızken atarsın kendine bi instance ta kendine ss atan lock u dove dove oldururler =) ninja bile derler ss i mi caldı die =)
3) Her zaman cebinde bi HS bulunur zor zamanlar için ama 40 kişi bi end game etkinlikte ki coğunlukla 3 yada 4 lock alırlar. Lock basına 10 kişi duser oda sanslıysan =)
4) Curselerin sadece sana değildir. Gruptaki herkesin işine yarar.

Benim dusuncem lock grup adamıdır. Ha bu saydıklarımı tabiki sadece kendin içinde kullanabilrsin (summon haric) ama grup acısından cok daha mantıklıdır. Isın garibi lockun degerini kimse bilmez bu kadr grup için ozelliği olmasına ragmen =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion)
Nestle - Gank Me - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm)

Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...