Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya arkadalar bu nedir anlamıyorum ya bir vyea iki aydır sürekli kopuyor.bazen bir dakikadan az bazen bir-iki dakikada geri gelio internet.adsl.kafayı yicem ya.bu nedir ya sadece bana mı oluyor?!?ama sürekli böyle bir saatte en az 4 kere kopma oolyor en sonunda camdan aşağı atıcam bilgisayarı!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben çürümüş telefon kablosunu değiştirince geçmişti[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: numberten, 29 Aralık 2005 16:49 tarihinde demiş ki: ben çürümüş telefon kablosunu değiştirince geçmişti wtf?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben elektrik kesintisi olmadıkça düşmüyorum netten[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 wow oynarken habire disc. oluyodum net gidiyodu sonra telefon kablosunu değiştirdim düzeldi wtf lik bi durum yok gayet anlasılır[signature][hline]Maverick(NerfMe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 veya modemdendir[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yau bende internet 500mb falan oldu sandım[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 41 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 annen telle konuşuodur[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: InneR_ChaoS, 29 Aralık 2005 18:51 tarihinde demiş ki: annen telle konuşuodur onla bi alakası yok ona eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kızkardeşin, abin, baban ablan fln?[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bendede oluo.512 olmadan bole bişi yoktu.olmasaydı daha iiydi beaa[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 splitterde sorun vardır[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bina tel kutusu kablolar splitter modem bilgisayar diye sıralayabiliriz.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende de oluyor warcraft yada wow oynarken en kritik yerlerde bağlantım kopuyor, link yanıp sönemeye başlıyor. bir süre sonra bağlantı geliyor ama olan olmuş ve ben tonla küfürü yemiş oluyorum. ama benimki modemden kaynaklanıyor sanırım.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 emulede dl artsın diyerek 512 yaptım. ama çat çut düşen adsl ve dolayısıyla sıraları birden kaybetme belası yüzünden 256 ya geri döndüm.[signature][hline]Yerde Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende link ışığı sönmeden kopuyor net bakiom eşeğim 27-28lerle indirken bir düşmeye başlıyor en sonunda 0 oluyor sonra sitelere de giremiyorum veri alışı duruyor birdenbire bunun nedeni ne olabilir?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 256 oya çevirsem düzelir mi? ya kafayı yicem wow neysede bide internetten bfme falan oynuorum yarım saat gelişmişim hoooop disconect...[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Dün internetime bi espri yaptım koptu.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 said: NuKe, 30 Aralık 2005 03:10 tarihinde demiş ki: Dün internetime bi espri yaptım koptu. allah aşkına yapma :D[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 bak o oturduun yerle alakalı biş.. mesla ist anadoılu yaksı sınırsın ve kesintisiz internetin sadece sınırsız olan tarafını kullanabilio :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 eğer apartman dahilindeki bakır kablolar 30-35 yıllık ise daha öncede bir arkadaşın dediği gibi zaman zaman kopmalar olabilir..böyleyse işin zor çünkü apartman bakır kablolarının tümden değişmesi durumu söz konusudur ama hiiç sanmıyorum böyle bir olay olduğunu , binde bir belki..içeriden birisi telefonla konuşuyordur desek , 1 -2 aydır sorunum var diyorsun , böyle bir olay olsa mutlaka farkedersin..ilk çözüm önerisi olarak modemi teknik servise götür bencede..[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar