TranquilityS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 arkadaslar ınternetten ındırdım we launcherı calıstırdım patchlerı yukledı sonra oyuna gırmek ıcın launcerı actım ama karsıma bu hata cıktı acaba bu hata ıle ılgılı bı bılgınız warmı???[Bu mesaj TranquilityS tarafından 30 Aralık 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 KO klasörünü aç orda hackshield update var onu yap düzeliyo olmassa reset at bilgisayara[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Tamamen net bağlantınla alakalı.. Başka bişey değil...[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 benim nette sorun yok ama bendede oluyo bazen öyle yapıorum düzeliyo[signature][hline]Azraile selamımı ilet xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar