4Ever Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaslar lvl 20de Assasisn Sectim dark Elf im lvl 40 da hangisini Secersem daha avantajlı olurum Assasisn mi ? Phantom Ranger mi ?[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 hocam phantom ranger okcu,diger ise dagger user, BOw ile oynamak kolay hemde zahmetsiz, diger tarafdan assasin ile oynamak mob un yanina yaklasacan da sana vuracak heal falan,pvp de yine oyle adamin yanina gidecen, ama gidince de bayarsin ^^ okcu veya daggerci secim sana kalmis ^^[signature][hline]TaRKaN 60+ sws of KAIN Yakarim 60+ power lvler MaZuT 58+ power lvler(lvl7 craft),at kain clan :KaRaKaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Walla hacı bilmiyorum. Şimdi hem pvp iyi olsun istiyorum hemde mob kesmekde. ya birde ben lvl40 Questini bulamadım. Dark Elf icin nereden yapıcam bielnvarmı ?[signature][hline]Bir Zamanlar Gururlu Bir Rogue Vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar