Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 nfs most wanted ve prince of persia takilio dedim prince of persiayı bi 10 dk oynadm bi 2 saat oynadım bunlarda gene güya ısınıo dedim ekran kartı ama sorun bunda olmaması lazım cünkü halflife 2 yükledim ondada aynı sorun war 1 saate yakın oynadım gene restart geldi... fakat ekran kartı ısınmamıştı.. 65 derece flndı dierlerinde 85-90 arası görüorum.. başka oyunlardada aynı olay oluo bu benim hangi donanımımdan kaynaklanıo olabilr.. yoksa pentium d ler mi desteklemio bunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bence ekran kartı[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 peki 65 derecede nası takılabilir ki halflifedan dondugumde baktım 65 dereceydi oyun oynarken max 70 olmustur res geldiginde 20 saniyede düsse düsse 5 düser ki o bile zor.. bu sorun iice sıkıntı yarattı bende pc özellikleri intel pentium d 2.8 1 gb ddr2 n6600gt silencer 256 mb asus anakart gigabyte 8I945p-g[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 58-90 çok yüksek değilmi[signature][hline]İmzamı kaybettim hükümsüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 50 -70 cok doal da max da 80 e kadar cikmasi lazım hatta daa da cikabilir bak sole diim temperature göstergesi 70 e kadar yeşil 70 - 90 95 arası sarı ondan sonra kırmızı oluo yani başka bi sorun gibi[signature][hline]===ShocK=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Kasadaki fanlar yetersiz olabilir.Kasadaki ve varsa ekran kartının üstündeki fanların düzgün çalışıp çalışmadığını bi kontrol et..[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben [Bu mesaj NotoriuS tarafından 30 Aralık 2005 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Oyunları oynarken bende de aynı sorun oluyodu. Meğer Opera açık oldugundan ram yetmiomuş restart atıomuş. Tum programları kapatıp oyununu oyle oynamayı dene bi.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar