nczl Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 %1 information yüzünden oyunu sildim(yanlış mı yaptım bilmiyorum). tekrar yüklediğimde knight online klasöründe hackshield dosyası yoktu. bu hackshield hangi patchle birlikte geldi yada nerden bulabileceğim hackshieldi yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler[signature][hline]nation: el morad class: arch mage nick:nczl lvl:6x clan: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 ne patchmiş be çıkarmadıgı sorun kalmadı[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bilen yok mu hangi patchle geldi hackshield? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1298 diyom ben ama hiiiç emin deilim.[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 1313 benım bılgısayarda ınformatıon (1) %1 de takılıp kalıyor ? yenıden mı yukleyım yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar