Rosh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 selam beyler bu foto foto şop:D bizm cafede ark yaptı ben de yanlarındaydım ama dier itemler gerçekten çok manyaktı bunu da 2 arkadaş yaptı şop ta sora yoladılar buraya. yani boşuna zamanınızı harcamayın bu resme sadece şakaydı yani onlar yaptı,ben yapmadım:D priest_26 lvl i de 60,62 diil. herkese kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu item eşsiz benzdersiz photoshop eseri defans ability 300 deki son sıfıra dıkkatlıce bakın ve yukardakı +7 yazısına cok net anlıcaksınız[signature][hline]Dark_Shady lvl 60 %90,01 UniqueTurK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 o 7 ile ancak okey taşı olur elf belt değil ..[signature][hline]Name : LorDoFHmN LvL : 62 Job: Shadow Vain Server : Ares Nation : Karus Clan :Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capricorn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oha diorum kusura bakmayın böyle bir şey olamaz? photo shop falan olabilirmi?[signature][hline]Nick: bırakın gizli kalsın. Server: Ares Irk: Karus Level:64> Şehir: IstanbuL NP: Yorumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: capricorn, 30 Aralık 2005 00:07 tarihinde demiş ki: oha diorum kusura bakmayın böyle bir şey olamaz? photo shop falan olabilirmi? üşenmede oku biraz :-) [signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 30 Aralık 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 30 Aralık 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grayback Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 saglam photo-shop kullanmis arkadas:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar