dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim combo öğrenmem lazım baya araştrdm konuları falan çok farklı öneriler var combo için. Bide 411 in videosunu seyretsem yararı olur belki onu da aradım bulamadım link verebilecek olan var mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yav yok mu bi link?? aaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla www.cafeciler.net de vardı galiba net miydi com mudu googledan bi bak.bende tasker in videos sunu arıyorum.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 combo mu ? biri bana mı dedı? al bakalım işine yarar. Z+R SKİLL R+R SKİLL S+R SKİLL S+R S+R SKİLL VE BU DÜZENDE DEVAM EDİYO şimdi bi süre çalışınca bun ları yapmak kolay oluyo bikısmıznızın kafası karışmıştır şimdi size nasıl elinizi hızlandıracagınız konusunda tavsiyelerde buluncam herhalde herkez gaungayoı biliyodur üstünüze hp ve defans veren itemler alın elinz,ede atckı su 8-16 arası olan adi dagerlardan sürekli bu comboları gaunga üzerinde deneyin gaunga ölmesin sadece eliniz hızlansın bi süre sonra siz bile ne yaptıgınıza inanamayacaksınız 1.2 sn içinde rakipe inanılmaz damagler vuracaksınız Not: arkadaşlar lütfen bunları deneyin zamn ayırın bu olay lvl kasmak tan daha önemli çünkü lvl kasmanın amacı diger rakiplere avantaj saglayıp yüksek bir np ye sahip olabilmek ii np içinde bu şart. teşekkürler.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 lvl kasarken çalışsanız yeter ayrıca gaungaya falan gerek yok bence aposa mı girdin yap combo ya da yapmaya çalış :-) sırf ona çalışıom ama 2. priest 2 dakka sona bunny heal pls diyo delleniom:D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bende war ama nasıl koyacagımı bilmiyorum![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 upload rapidshare sona linki yapıştır :D tekerleme gibi oldu :tebrikz:[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar