deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 bu service pak1 2 ne oluyor?bu %10 da kalmasıyla ılgısı varmı?download com dan ındırebılırmıyım ?[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim 2 dakka içinde gördüğüm 3. topic bu :-) topic açmadan önce bi bakın yaw[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 service pack 1,2 dersen ben direk xp service pack 2 anladım ama onla bi sorun old. katılmıyorum. Sonuçta senin pc nin güvenliği de önemli. Ko da sorun çıkardı die xp service pack2 yi silip 1'i yükleyen ark.lar yanlış yapar. Pc'ler KO dan ibaret değildir.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar