kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Çarşamba günü elimde olacak, fiyat 850$. Almak isteyen olursa haber verebilir.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 baya pahalıymıs gerçekten ama deger :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adidas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yanında oyun varsa 650 dolar verebilirim sıfırıda 400 dolar zaten şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Hemen koşup alabiirsin 400$ ödeyerek. Hiç durma hatta, ben satmaya çalışırken yurtdışından getirtip, sen hemen al 400$ ödeyerek... Yanında Kameo oyunu var diye biliyorum, başka bir şey koyarlar mı pakete, emin değilim... Not: 400$'a bulursan senden birkaç yüz tane almayı planlıyorum. Bunu da saçmaladığın için söylemiyorum sadece. Hem saçmalıyorsun, hem de o fiyata alamazın, hem de cidden alırım en az 250'lik paket...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Cintonik, 29 Aralık 2005 21:39 tarihinde demiş ki: baya pahalıymıs gerçekten ama deger :) Şu an amazon'da 2. el fiyatı 1000$ aletin. Bu sıfır olunca, bence güzel fiyat. Tabi bir konsol için pahalı bence de. Ben PS3 alacağım zaten... =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ps3 ne kadar olcak bilgin varmı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaklaşık 400$ seviyesinde olacak ama bu tabi ilk çıkacak, sadece Japonya'da satılacak ve bir türlü bize gelmeyecek olan aletin fiyatı. Xbox 360'ın da gelişi gibi bir sürü para, kargo vesaire ödenirse yüklü olarak satılabilir. Ama yani gene 800 850$ civarına alınabilir sanırım çıktığında...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 XBox 360 dediğiniz aletin official satış fiyatı (Core System) zaten $300 USA'de. Fiyatları hoplatıp zıplatan olay Microsoft'un satış stratejisi, reseller'ları doyurmuyor, isteklere reseller stokları yetişmiyor, alet kapış kapış kimin elin de kalır, kim kaç para verdiyse satılıyor. Aceleniz nedir ? Bekleyin 2 ay, Yılbaşı geçsin, Microsoft bir kendini ( marketing tayfası ) tatmin etsin, fiyatlar düşecektir. Alt tarafı bir kaç aya kalmadan fiyatı normale dönecek olan bir konsola, degerin 2-3 katı ödenir mi yahu?[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aynen öyle... Bence de saçma bir fiyat politikası izliyorlar. Ben olsam fiyatları şişirip insanları kendimden nefret ettirtmek yerine ilk etapta üretimi 5'e katlar, kâr marjını düşük tutup sosyal satış için stabilite sağlamaya çalışırdım. ama onlar MS, biz sıradan insanlarız. Kolay olsa idi, biz onların yerinde olurduk gibi...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bunu yapıyorlar, boşver yapsınlar zaten, kimin umrun da ? Ama dediğim gibi bak mesela sen dayanamamışsın hocam, paraları saymışsın fazlası ile almışsın :) Aynı hatayı ben PS2 de yaşadım, aynı haltı Sony yedi, deliler gibi dört dönüp $500 civarı baydım alete yüzümde bir gülümse. Tam bir ay memory card alamadım, yok çünkü, kapış kağış bitmiş. Aldığım oyunları save edemiyordum. Allahtan 3.party firmaların ürünleri boy gösterdi de , taklit memory card alıp PS2 yi akşamları kapatabildim. Uzun lafın kısası, Sabreden derviş muradına erer.Acele işe şeytan karışır, Parası olan düdüğü çalar, vs vs ...[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adidas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 10 ocaktan itibaren istanbulda endem elektronik getirmeye başlıyor premıum peket 1 oyunla 900 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Şubat'tan itibaren Avrupa baskısı yapılacak aletin. İngiltere üzerinden standart fiyata (300$ civarı) almak mümkün olacak. Böylece o Endem denen kazıkçılar -ki kendileri 1700$'a ne güzel sattık X360'ı diyebiliyor hala- huzura erer...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar