demokan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2005 Gece clup bar fiyatları kendini aşmış kaliteli mekanlar 100 125den başlıyo siz hangi mekanı tercih etceksiniz yılbaşı için ankarada ne gibi alternatifler var sizin bildiğiniz
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ankaralı olmdaığım için bilmiyorum ama ankara laila var...i[signature][hline]www.otostopcu.org
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 www.ankarasosyete.com dan birçok mekanın programına ulaşabilirsin... Biz "Di Pub Lo" ya gidicez. 100 Ytl'ye anlaştık; sınırsız yabancı içki, 40 çeşit meze ve arasıcak açık büfe, klasikleşmiş mangalda sucuk, çorba ve şampanya servisi, perküsyon ve pitonlu dans şov, oryantal, 20 tane erotik dansçı bayan vs... Fiyat içine dahil olan hatırladıklarım bunlar...[signature][hline]Hatalıysam 155
demokan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 maydaye gitemeye karar verdik ne dersiniz?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçen sene maydayde yerde 15 cm kusmuk tabakası varmış[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Brook Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mayday bitti artık, oraya vericeğiniz paraya da yılbaşınızada yazık olur, benden söylemesi... Salata mesadayım ben bu sene :) beklerim..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Elveda..
asit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 efendım fecı bir istanbul tayfasını satış ve bir kac saglık problemımden dolayı , yılbasını ailemle ankara da kutlamaya karar verdim : ) ne yapılır hiçbir fikrim yok. nede bir tane bile arkadasım ist.den getırdıgım saraplarla 12den önce sızmayı planlıyorum.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Öne çıkan mesajlar