Dm_Pls Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaslar Movie cekmede biraz cahilimdir,hiçbir bilgim yok bana yardımcı olabılecek kimse varmı , fraps nedir ne işe yarar nasıl cekilir hic bılmıyorum .Yardımlarınızı beklıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Biras BekLe siteye atıorum crackLısını crack istemiorsan http://www.fraps.com adresinden çekebilirsin Fraps CrackLı [signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) [Bu mesaj pckopat tarafından 29 Aralık 2005 11:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dm_Pls Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Crackli ile craksiz arasında ne fark acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 BiriSinde RekLam Vardır Diğerinde Yoktur...[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 62 ( %01.07 ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dm_Pls Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Tmm indirdim.şimdi nasıl calıstıracam nasıl cekecem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dm_Pls Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 up!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oyuna gireceksin sonra programi calistiracaksin . Default olarak F2 tusu atanmistir kayit baslama ve bitirme icin. F2 tusuna basladiginda kayit etmeye baslar tekrar clicklediginde biter[signature][hline]Somewhere along the days of my life I found my faith in you (Cry for me) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dm_Pls Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Saolasın kardes.ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar