BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Post-punk falan yazış işler..Asıl punk Sex Pistols,Exploited vs. ...Her zaman detoneye inanalım :)[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 BulletRide hoş güzel diyorsunda newschool punk, skate punk,vb.. gibi alt dalları var artık punk'ın.. hiçbirşeyin sabit durmayacağı gibi punkta değişiyor zamanla ve dallanıyor... dipnot: bunları derkende MTV deki salak grupları savunmuyorum tabii ki..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 29 Aralık 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 SKATE PUNK !!!! ben punkum Küçükken saçlarım mohikandı büyüyünce uzattım rofl :P Abi bi insan punk olduğunu dış görünüşünden belli eder.Ben punkum diyerek punk olunmaz, poser katagorisine girer bana göre. Exploited RULLAZ OLDSKULL PUNK roxor[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 punk kültürüyle punkçılarla dalga geçmek neden? her tarzla dalga geçmek mümkündür sizin dalga geçme sebeplerinize bakarsak(yarası olan gocunsun). bu arada: said: -SiD-, 29 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Exploited RULLAZ OLDSKULL PUNK roxor türkçe bilirmisin?[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 burada zamanında baya güzel bi şekilde tartışmıştık[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... [Bu mesaj Llama tarafından 29 Aralık 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SiD- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: -Cleglaw-, 29 Aralık 2005 20:05 tarihinde demiş ki: bu arada: said: -SiD-, 29 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Exploited RULLAZ OLDSKULL PUNK roxor türkçe bilirmisin? eet Old SKUL PUNK RULLA! NEWSKO PUNK SUCKA[signature][hline]Bab the Genk masa şovalyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Jelibon musun arkadaşım ya..Sucka,Rulla falan...Hip-hop kültürünü Punk'a mı empoze ettin yoksam?[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: -SiD-, 29 Aralık 2005 19:57 tarihinde demiş ki: Exploited RULLAZ OLDSKULL PUNK roxor Abi bu ne demek ya "rullaz" "roxor" ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar