special77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Arkadaşlar FULL-STR bi 'GLAVIE'ci için hangisi sizce yandakilere damage verme olayı var diye lightning mi ? yoksa daha çok vurma ve physcal damage skill'i için Fire mı ? ACİL CEVAPLAR PLEASE :)
special77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ayrıca SP farm yaparak skill biriktirdim Fire veya Lightning hepsini açacağım(yani ilk skillerini up yapacağım)
tolkien_xx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 valla bende yeniyim ama ben şu an full int stant,glave ve sadece fire skille gidiyorum.ve bence glave için en fire.Ve bence skilleri sadece birinde yoğunlaştır.tabi cold büyülerinden ilki baya işime yarıyor. [Bu mesaj tolkien_xx tarafından 29 Aralık 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 full str gittiğin için force grubundaki skillerin magical dmg verenleri işine yaramayacaktır. Heuksal'a yoğunlaşmanda fayda var. Bunun yanında cold/force gidebilirsin. Cold ile fiziksel rezistansına pasif + puan alırsın(10 lvlda bir) ve cold'un birinci kitabı, heuksal skilleriyle aynı anda kullanılabildiği için hem vurduğun dmg artar hem de dondurma şansı elde edersin. Force'un her 10 lvlında bir pasif mana artışı alırsın, ayrıca healing, cure gibi büyüler de işine yarayabilir. İlk hedefin heuksal skillerini geliştirmek olsun.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 29 Aralık 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar