meteryus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Elimde wow us verisyonu var bunu eu yapmam mümkün mü ? daha önce bu konu ile ilgili açılmış http://forum.paticik.com/view.php?id=110614&page=1 başlığını buldum ama şimdi bu yöntem çalışmıyor sanırım , bunları yaptığımda invailed versiyon veya bunun gibi birşey hatası alıyorum.[signature][hline]http://www.sabirsiz.com // Knight online forumu geç kalmada üye olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Update leri US olarak yapacaksin.Butun updateler bittikten sonra.x:xxxxxWorld of Warcraft klasorunun icindeki realmlist.wtf dosyasini notepad ile acip icindeki set realm us.xxxxxxxxxxx yazisini ,set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ile degistirip oyuna login olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: jungle, 29 Aralık 2005 08:07 tarihinde demiş ki: Update leri US olarak yapacaksin.Butun updateler bittikten sonra.x:xxxxxWorld of Warcraft klasorunun icindeki realmlist.wtf dosyasini notepad ile acip icindeki set realm us.xxxxxxxxxxx yazisini ,set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com ile degistirip oyuna login olabilirsin. olurmu ole sey yaw sacmalamayın acc lerde serverler gibi tamamen farklı bilzz a mail at derim us acc ını açmadıysan birseyler yapabilirler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Merhabalar US Client inda EU account u calistirmak evet mumkun ama US client i eu ya ceviripte us account u tabiki kullanamassin. ve us den eu ya gecis soz konusu deil. bu konuda bliz le yazmistim ve forumlarda resmi cevaplarini bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 benim anladigim arkdas sadece oyunun us client i ile eu serverlarinda oynamak istior.yukarda jungle in dedigi gibi yap.o zaman elinde eu accountu olmak sartiyla oynayabilirsin.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
meteryus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tam olarak amacım, sipariş verdiğim wow gelene kadar benden önce cd gelen arkadaşımın 10 günlük passı ile başlayarak , hem cd yi beklerken oynamak hemde arkadaşıma 1 ay bedava kazandırmak. yukardaki yöntemi deniyorum.[signature][hline]! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar