Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 kullan madığım için ve önemsemediğim için aqua form quest ini yapmadım şimdi yapmaya uğraşıyom ama sorcak kimsede yok moonglade deki ilk bölümünü yaptım ama sonrasını getiremedim şu anda 22 lvl ım lütfen biri yardım etsin :([signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Burda anlatması uzun allakhazam.com da haritalarla var ordan haritalara bak baka yaparsın anca[signature][hline]do or do not there is no try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 aynen bende yapmadım baya bi sure ama ne zaman darnasusta LW traıner a gıderken yolu kısaltmak ıcın yuzmeye baslasam yavas yuzdugum ıcın quest i yapmaya karar verdım :D Q in adını hatırlamıom sen http://www.thottbot.com/?f=q burdaki title yerine q in ismini yazıver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 hehe sonun da yaptım pek bi yardımınız dokunmadı ama neyse:)[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 igrenc bir questtir o[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Aquatic form çok yararlı bence[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 evett iğrenç hatta ötesi bişi anlatmasıda çok basit ama çözmesi zor oyüzden birinin yardımı lazım[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar