cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ARKADASLAR OYUNA GIRERKEN COK GUZEL LOADINGLER DOLUYOR AMA INFORMATION...1% DE TIKANIYOR BUNUN ACIKLAMASINI & COZUMUNU BILEN VARSA LUTFEN YARDIM ETSIN YOKSA KNIGHT I SILICEM ARTIK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 [spo1=Bi bakk once ya]http://forum.paticik.com/view.php?id=167587[/spo][signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bi alttaki balığı görmemek için bakar kör olmak lazım[signature][hline]Bu kadar para düktüğüm bu oyunun bana attığı kazıklar için tüm k2 networke yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 are you n00b?[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: _catastrope_, 29 Aralık 2005 21:29 tarihinde demiş ki: Bi alttaki balığı görmemek için bakar kör olmak lazım zuhahaha aynı konudan 3135456434 tane acmayalaım 1-2 tane yeter ordan devam pls[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: cHi_cHi_TR, 29 Aralık 2005 21:26 tarihinde demiş ki: YOKSA KNIGHT I SILICEM ARTIK!!! Sil...[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sil kurtul ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BesT, 29 Aralık 2005 21:32 tarihinde demiş ki: sil kurtul ... bencede sil kurtul..[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bencede sil hem sen kurtul hemde biz senden kurtulalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cHi_cHi_TR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Bu konudan bi dünya cıldığının farkındayım ama hiçbirine kesin bi cözüm bülünamadı farkındaysanız bu konu hakkındaki bütün sayfaları takip ediyorum ..... sizi gidi pati ler sizi ...[signature][hline]Nick : cHi_cHi_TR Nation:El MoraD Clas :Blade LvL :6x Np :1xxxx Clan :ChosenS Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zirzop Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=167719 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar