lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaslar ! cıldırcam ko da su anda bi actım launcher2 die bişi var ..... basıorm extract failed dior .... off cıldırcammm[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Kennicky_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Don't panic[signature][hline]pelerin plzzz = ruless abi banada pelerin verirmisin... abi fazla pelerin warmı.... abi pelerin takınca uçuyomussun doğrumu... abi pelerin ne işe yarıoyor.... Abi arkandaki çarşafı nerden aldın ? clan plzzz ur bow ateşli ? SATILIK 60 lvl Assasni itemsiz oyun parasiyla, ilgilenenler burdan pm atsin...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kennicky mesaj güzelmiş.. ;)[signature][hline]Nick:Nikmikyoq Lvl:6x Server:Cypher Irk:Org Heycana Geldim Şifre Değiştirdim Ama Oldu :D (I'm Ballı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Yaa aynı şeyi bendede veriyo deli oldum yaaa kriz geciriyorum bayılıcam şimdi kendimi şarkıya vurdum dalmışım megerse aynı şarkıyı 13. kere dinliyomuşum :D(tam beni anlatıyo valla ya :() Ellerin nerde grup 84 @ kaderimde budamı vardı sevdigimi başkalarıyla goreceksem eger kor olsun bu gozler gormeyeyim bi daha :D her 2 durumada uyuyo[signature][hline]Lvl54 şimdilik Novacı istiyorummm ama priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ve Vince_of_Jersey (ilk charım tank yapmak istiyorum :D) [Bu mesaj Kimlend tarafından 29 Aralık 2005 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar