DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 arkadaşlar 1 hafta önce charım inv pass. vermeye başladı ve değiştirmeye kalkıyorum şifreyi ıd e_mail adresi yazıyorum şöle bi yazı çıkıyo User data did not match. ne yapmalıyım sizce? yardımlarınız için şimdiden tşkler ...
special77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: DeadlyStroke, 27 Aralık 2005 23:58 tarihinde demiş ki: arkadaşlar 1 hafta önce charım inv pass. vermeye başladı ve değiştirmeye kalkıyorum şifreyi ıd e_mail adresi yazıyorum şöle bi yazı çıkıyo User data did not match. ne yapmalıyım sizce? yardımlarınız için şimdiden tşkler ... Bakar mısın arkadaşım senin bu nickinin aynısını ben oyunda yazdım DeadlyStroke diye. nereden esinlendin nicki, yoksa zaten kullanıyor muydun? ya da yazdığım yazılar rahatsız mı etti ?
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yanlış tarafa açmışım yeni konuyu knightonline bölümünde açıcaktım bu nicki de uzun süredir kullanıyorum ama silkroad ta değil knight online da :D
Öne çıkan mesajlar