Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yarın sınav var ve kafamda bir kaç soru tipi var yapamadığım, yardımcı olursanız sevinirim. f = lnx olduğuna göre, d^3f / dx^3 ifadesinin x=1/2 için değeri nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 d^3f / dx^3 f fonksiyonun x'e göre 3 kez türevini al demektir. ilk türevi 1/x 2.si -1/x^2 3.sü 2/x^3 olur 3. türevde x yerine 1/2 koyup bulcaksın sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 öff...biz de şimdi bu konudayz ama bi daaki döneme yazılısı.. limitle ilgili karmaşık bi şey ehueh..:S[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yarın son sınavı olucaz biticek. ilk iki sınav 65 ve 52 bundan adam gibi bir şey almam lazım ki 4 gelsin karneye, 2.dönem 5 yaparım ben onu. türev ağırlıklı olucakmış sınav ve ben sırf formül biliyorum başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: shadow_, 29 Aralık 2005 20:29 tarihinde demiş ki: d^3f / dx^3 f fonksiyonun x'e göre 3 kez türevini al demektir. ilk türevi 1/x 2.si -1/x^2 3.sü 2/x^3 olur 3. türevde x yerine 1/2 koyup bulcaksın sonucu mesajı yeni gördüm, çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 yaa bnm derslerm b.k gbi. napıcam bilmiorm, hiç çalışmadm, hiç bi şeyi ezberlemek de istemiorm. derste dinliorm, o zmn hmn işler yoluna girio ama düzenli çalışmak istemiorm..bu dönem karnem berbat, ikiler çoğunlukta zayıf yok ama mat kötü, felsefem bile kötü...bn shakespeare, moliere..vs.den başka bi şeyler okumak bile istemiorm, zmnında matematiğim yeterince iiydi ztn, kanıtladım bitsin artık ya...of.[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar