MadEaGlE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar benim hackshield diğerlerinden garip( yani başka oynadığım bir cafeye gore ) derecede uzun surede yükleme yapılıyor kafede saniyede açılırken benim makinada 1 dk fln sürüyor. bunun bir açıklaması ve çözümü var mıdır ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 format :D walla birebir çözüm 1sn sürmez dolması ...[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 O degişiyo valla bi ara bendede oluyodu şimdi cabuk giriyo (dicem girmiyoo oyuna neyse) zamanla gecer @kedidir kedi dicem olmicak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 kedi değil yaw sen anti-virüsü sil öyle bi dene. benim anti-virüsten olmuştu.[signature][hline]ID:B_a_H_a Server:Ares LvL:5x Clan: CHOS€Ns™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadEaGlE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 antivirus yok ta firewall war sebebi olabilir mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar