deftonez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 arkadaşlar bir cok konu acıldı . ozur dilerım.yanlız benım su ankı bılg.da ayarlarını yapamadım. son ayarlarını son kez buraya yazarsanız sevinirim.teşekkürler.[signature][hline]Server :Cypher Name :n0th1ng Job :Shadow Vain Nation :ORC(tabiki.) LVL :61 Clan : Death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 sende %1 e kadar gelior bende oyuna girmior :SS[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 oh beeeee girdim sonunda !! yöntemi uyguladım olldu !! olleyy[signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 size bilgi olsun diye söylüyorum bi arkadaşım sölemişti şu imformation %1 hikayesini bendede yapıyordu bilirmisiniz eskiden nowa fln açmak için regeditten datalara gidiyoduk ya şimid ordaki datalardan kendi charınızı silin we yeniden oyuna girmeyi deneyim bu sefer %1 de kalmıcak :D garanti weririm (ordan silince sizin char silinmiyor :D yanlış anlamayalım :D) iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: lupin, 29 Aralık 2005 19:44 tarihinde demiş ki: oh beeeee girdim sonunda !! yöntemi uyguladım olldu !! olleyy HackShield klasörünün ss sini buraya koyabilirmisin? deli olmak üzereyim 8 saattir login olamıyorum :@[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_S_P_O_O_K_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ben knighttı sildim baştan yüklüyorum çözüm bu sizde deneyin burdan ezik poliye slm lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: DEWIL_MAC_CRY, 29 Aralık 2005 20:04 tarihinde demiş ki: size bilgi olsun diye söylüyorum bi arkadaşım sölemişti şu imformation %1 hikayesini bendede yapıyordu bilirmisiniz eskiden nowa fln açmak için regeditten datalara gidiyoduk ya şimid ordaki datalardan kendi charınızı silin we yeniden oyuna girmeyi deneyim bu sefer %1 de kalmıcak :D garanti weririm (ordan silince sizin char silinmiyor :D yanlış anlamayalım :D) bunu deniyen war mı yoksa boşu boşuna mı yazdım ? iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 walla bende yine girmio rofl sonraki patch i beklicez artık ehuehu[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 devil dediğini yaptım yine girmiyor :@[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 tüm kullanıcıları silin we res atın sonra serwerlerinize 1 den değilde 2 yada 3 ten girmeyi deneyin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 denencek server kalmadıki 4olsa onuda denicem :D:D[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BesT, 29 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: denencek server kalmadıki 4olsa onuda denicem :D:D bak orda bi köy war uzakta o köy bizim köyümüzdür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 ya bende login ekranı gelmiordu oraya girdim ben :(( offf %1 de kalıor yaaa :(([signature][hline]Nick:Kicken LvL:56 Server:Ares Job:Rogue/Assasian Clan:---------(60 a kadar yok) Nation:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 k2'ed :([signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 söz kosp kullanmıcam bidaha ya :( hadi girsin oyuna[signature][hline]Fistan, 26 Aralık 2005 21:18 tarihinde demiş ki: kızım NecrozaN/6X/Ares Necrozan/6x/Olimpia(oluooo 60:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dewil bu arada hklm>software>ko> yaptıktan sonra orda bende "__0" ve "serverselect" war silsemmiki onlarıda?[signature][hline]ß e s T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 blade+1 one handed sword ap:60 düştü bi işe yararmı para lazım da atmim ona göre[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 regeditten sildinizmi kendi charlarınızı ben sildim res attım öle girdim her girişimde silmek zorunda olduğum içinde deepfreze yükledim kurtuldum bende char yok yanecime :D o yüzden sorun yapmıyor ama şöle bişi war oyuna giremiyorum bende ekran gelmiyor walla buraya bakmasam grafiklerini mi yükselttiler benim pc mi kaldırmıyo diyecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: BesT, 29 Aralık 2005 20:46 tarihinde demiş ki: dewil bu arada hklm>software>ko> yaptıktan sonra orda bende "__0" ve "serverselect" war silsemmiki onlarıda? sadece giriş yapam charların id girişleri yazıyor idname0 1 2 yazanları silersin olur başka bişi silme yazık etme istersen sonra tekrar yüklemek zorunda kalabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar