Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DoD] Server ıle alakalı...

WurkacTuRk

Öne çıkan mesajlar

Once cumleten selam

Sımdı server hakkında 1 2 lakırdı etmek ıstıyrm
bundan 1 2 hafta evvel keske Turkıyede dod serverı olsada oynasak dıyen bır yıgın adam vardı forumlarda.
Sımdı bırılerı server acmıs, ben 64 luk kablonetle baglanıyorum abartı bır lag loss da gormedım sımdıye kadar loss veya choke yok lagda en fazla 65 oldu.

Dıal upla baglananlarıda anlayıp hak verırım bende dıal upla oynadım ama yabancı serverlarda nafıle kasmakmı ıyı yoksa burda oynamakmı genede yurtdısında 300 500 pıngle oynamaktan ıyıdır dıye dusunuyorum burda oynamak.
4 e 4, 5 e 5 oyunlar oynadık ama genelde bos.
Merak ettıgım neden servera gırılmıyor, Ver 1.0 mı begenılmedı?
Serverın baglantısındanmı sıkayet var?
Yoksa mılletın ısı gucu var ondanmı gıren yok?
Server acıldı dıye forum atıp cs serverlarındada cıgırtkanlık yaptık ama nafıle genede genel bır bosluk var.

Sımdı kımse yanlıs anlamasın serverı acanlarla alakam yok ,serverı ben acmadım bır cıkarım yok; sadece Dod u Turkıyede oynamak ısteyen sade vatandasım, yanı gına geldı 300 500 pıngle Evropa serverlerıne gırmeye cabalamaktan.[hline] Nam-ı diger [AnT]WurkacTuRk
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemiyorum ben 2 aydir fln dod oynamadim dün girmeye kalktim önce 230 ping verdi diye sevinirken timeout oldu.

Ama tr serverinda oynamayi cidden özledim. Bu aksam gelmeye calisirim eger pingim el verirse.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya yemek falan da olcak yani dikkat et.
Kartal da olmasa gelirdim kesin.
Uzak ama..
nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki:
senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda)

LoL!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...